Bingola, myślisz, że jak nam lajki dałeś, to Tobie się upiecze? Też jesteś kujon. Nikomu nie darujemy a przekupić się nie damy
… no chyba, że masz w pobliżu zbędnego Snickersa
Mam ciacho
Ciacho? Hmmm… Oj, kusisz…
Będziemy musiały to przedyskutować i zrobić dwuosobowe głosowanie, że jesteśmy tym razem trochę ustępliwe jeżeli ciacho smaczne
Musi być SMACZNE!!! Tylko co na to Bingolowa…
No jak to co? Ucieszy się, że nie będziemy nazywały bingoli kujonem.
Ależ oczywiście. Jeszcze ciastko przygotuje…
Co tam ciastko, lato idzie, sezon na lody
Albo na zimne piwko. A najlepiej to na mrożoną pepsi wlaną do szklaneczki z whisky. Pycha!
Loda może zrobić wyłacznie obsługa!!!
Jaaa? Kujooon? To nie ja, to @Bingola jest tem pilnem uczniem.
Oba żeście takie same!!!
Sama jesteś taka sama.
Jak ze mną nie chcesz to jezdem sama…
Zaraz, zaraz. Ja czegoś nie rozumiem. O co tu właściwie chodzi z tymi quizami?
O czystą rozrywkę? O sprawdzenie swej wiedzy? O kompromitowanie się niewiedzą? O świecenie wszystkim dookoła znakomitym rezultatem niezależnie od faktycznego wyniku? A może o krycie się ze swą wiedzą aby nie stać się kujonem w oczach innych?
Oczywiście nic z tych rzeczy, może poza tym pytaniem o rozrywkę. Chyba chodzi o to aby pogadać, posprzeczać się, podyskutować. Rozruszać towarzystwo i nie pozwolić aby klawiatury zaśniedziały.
A Wasze zdanie dyskutanci: @elsie, @joko, @birbant, @Bingola i kto tam jeszcze uczestniczył?
11/12 błąd w symbolu fizycznym
Jakbyś mnie nie znał poczciwy Antykwo. O powygłupianie się mnie rozchodzi i śmieszność.
Antykwa, już Cię rozgryzłam. Pewnie masz komplet i zastanawiasz się czy możesz się bezpiecznie przyznać Możesz! Ciebie nie będę przezywała kujonem Nie chcę się narazić
@Antykwa w moim przypadku, o kompromitowanie się niewiedzą
Skoro już pytasz.
Lubię kiedy Quiz pojawia się podczas mojej obecności na forum, tak na gorąco pyknąć.
Odleżany już nie ten sam.
Efka. odleżany też jest ok. Nie pleśnieje tak szybko