6|10 i już wszyscy wiedzą na kim Bingola się zemścił.
Tendencyjno - mściwe pytania, to: mięczaki. deser, rejestracja i waluta Słowenii.
Kto ma więcej niż 6,
to kujonem jest…
faktycznie msciwy jestes… 10/10
rejestracja na czuja, bo tam sie nic kupy z tymi literami jak dla mnie nie trzyma i sie sprawdzilo.
co do orla to jest subiektywne ze strony orla to skierowanie glowy…
a w ogole to mi narobiles apetytu na omułki.
a niestety na swieze trzeba poczekac do wrzesnia.
a jak ktos ma 10? to juz piwem nie poczestujesz pod te mieczaki? deser byl prosty, choc jedna z pozostalych potraw czasem tez jest tak traktowana, a moja babcia robila ja swietna.
Dzięcioł jesteś i tyle…
akurat nie byl to zlosliwy test, sportu, wojewodztw poza jedna rejestracja i geografii Afryki ze szczegolnym uwzglednieniem stolic nie bylo…
Dobra dobra…
7/10…Ta “zemsta"przypomniala mi pewna przyprawe hinduska z…RPA o nazwie,“zemsta tesciowej”.Gaszenie pożaru w gębie oraz circa 15 minut na kibelku Nikogo swego czasu chyba to nie omineło
Zle mieczaki,numer rejestracyjny i"wartość długości dnia” ktorego to terminu chyba nie rozumiem.Podchwytliwe to ostatnie ale spotkalem sie z tym kiedyś.
To i tak masz lepszy wynik ode mnie. Mnie ten quiz nie podszedł. To ostatnie wiedziałem.
Nie podpowiadaj!
Tu akurat znalem nazwisko choc oczywiscie w pierwszym odruchu myślałem ze ktos obcy mi,grał gościnnie w…Maanamie
Cos nie moge przewinąc pytania. Ale nic to. 9/10 źle Kramik ( ?) . A co do orła to oczywiście zgadywane gdyz nie okresliles o czyje prawo/lewo chodz - mnie czy orła.
Nic podobnego.Pytanie jest,w ktora strone patrzy orzeł.A wiec przyjmujemy punkt widzenia orła
@collins02, dzień każdego dnia ma inną długość - latem jest dłuższy, zima krótszy. Chodziło o sumę wszystkich 365 dni w roku. Odpowiedź, niby zaskakująca, jest przecież logiczna.
Sume wszystkich dlugosci dnia???365 dni z ktorych kazdy ma inna dlugość…Ciekawe kto to policzy
chodzi o to ile czasu w sumie jest widno.
liczyc nie trzeba, wystarczy pomyslec. Ziemia zima nie kreci sie wolniej
Logiczna ( to chyba najlatwiejsze pytanie było)
9/10. Tutaj wiedza raczej nie była potrzebna jako taka. Trzeba było chyba logicznie myśleć i wczuwać się w odpowiedzi. W sumie tylko jednego “fuksa” miałam - tzn strzał w zupełną niewiadomą, (drugi strzał niestety się nie udał), a tak, to wszystko jest jakieś takie, że się wyczuwa bez jakiejś tam wiedzy. Bingola, znowu mi się Twój quiz podoba, mimo, że nie mam kompletu. Fajny jest i nie wkurza specjalistycznymi pytaniami z jakichś konkretnych dziedzin wiedzy. Lubię takie.
@okonek pisała ten test.
U mnie 7/10, deser, waluta i tablice, ale w Polsce nie mieszkam, więc skąd miałem wiedzieć, że jakieś nielogiczne wymyślili…
Nielogiczne tablice? to delikatnie powiedziane
A testu nie pisalam.
Choc nie wiem czy w koncu czegos nie wymysle? O katedrach na przyklad?
Albo modzie damskiej?
Np. o katedrze prawa na UJ?