A jak ktoś nie zrobił quizu o braciach, to ZAPRASZAM TUTAJ.
11/12 i znowu to samo Zle mam Lidie i Lizję…Siostry Fox drogą eliminacji co problemem nie bylo.
Natomiast mam zastrzeżenie do sióstr Pointer.3 odpowiedzi byly prawidlowe a brakuje z uwagi na ich pierwsze dwie plyty,slowa"jazz".Trafilem prawidlowo bo wybralem to o czym sie dzisiaj mowi w takich przypadkach a co,zeby bylo weselej,ma najmniej wspolnego z prawdą
Tak, masz rację co do Pointer Sisters, ale znów to samo, najgorsze jest wymyślanie błędnych odpowiedzi, bo zawsze coś tam może komuś pasować. Dałem jako właściwą odpowiedź najbardziej charakterystyczny i najczęstszy gatunek dla tego zespołu.
W każdym razie - GRATULACJE!
Dziekuje i…Ok. to nie dramat bo dzisiaj wszystkich czarnych wrzuca sie do tego wora.I jesli chodzi np. o Alicje Keys to ok.
Ale Pointerki zaczynaly od jazzu,3 i 4 plyta byly skrzyżowaniem rocka i soulu a wsrod kompozycji,numery Steely Dan I Springsteena…A potem wraz z plytą “So Excited” to juz tylko disco i soul.
Pozniej nie sledzilem zbyt dokladnie bo praktycznie zniknely z list przebojów.
10|12 Źle siostry Pointer i Trzy Bliźniaczki. Co do Pointer, to byłem przekonany, że śpiewały pop i soul, a popu nie było w wersjach więc zdurniałem.
Zastanawiam sie czy byc optymistka, bo przeciez polowe wiedzialam?
6/12
Jak sie patrzy na powodzenie jednego z najfajniejszych quizow w ogole,to mozna byc jedynie pesymista…
Bez przesady, bywały ciekawsze!
A mi sie sa m pomysl bardzo podoba.I az sie prosi o ciag dalszy.Tylko dla kogo
Ciąg dalszy? Czyli? Słynne teściowe?
Coś wymyślę.
Zrobie sobie go jutro, bo dzis mi sie ten quiz nie otwiera. Poczytam za to sobie o siostrach i jutro strzele maksa …
A bedzie tez test o siostrach i braciach razem?
Masz na mysli kazirodztwo?
Kazi? Ja nie Znam zadnej Kazi!
A swoja droga moglbys zrobic
Ojciec Kazimiery Szczuki to Kazirodca!
Już cztery teściowe mam na quiza…
Swoje?
Swoich miałem dwie. Wystarczy, aż nadto.
A na poważnie, to już mam w głowie dwie ze starożytności i dwie z polskiego średniowiecza.
Już zakuwaj o teściowych…
Jak chcecie, to Wam swoją dołożę. Ale ostrzegam: nie była jakoś specjalnie wredna, tylko całkiem normalna.
To mam już piątą. Bingola się załamie…