Zaraz losowanie!

Interkontynentalne baraże już zaczęli…

Tak na gorąco…Koszyk I gra z IV
Moje typy [pewnie jak zwykle się nie sprawdzą] byłyby chyba ciekawe:
Włochy-Rumunia
Dania-Szwecja
Turcja-Macedonia
Ukraina-Irlandia Północna…Oj,działoby się!!! :wink:

1 polubienie

Z Albanią chyba zagramy

To będzie wesoło. Dobrze, ze na wlasnym terenie, bo z tego co pamietam kibole albańscy do gościnnych nie należą.

I dadza porzadnego sedziego, bo zdaje sie bywalo wiecej zoltych kartek niz goli?

I to jest bardzo dobre rozwiazanie. Podobnie jak wielce prawdopodobny mecz z Ukraina.
Na boisku się gra i tam nie ma mowy o szczęściach i pechach.
W losowaniu mamy jedynie szczęście lub pecha.I tym razem szczęście nam dopisało.Teoretycznie oczywiście.

1 polubienie

Szwedzi muszą wreszcie zaskoczyć i zagrać piłę. Zobacz w jakich klubach grają poszczególni zawodnicy..4 miesięcy do baraży .Nie wiem z czego my się cieszymy po wczorajszym losowaniu ;Szwedzi większość w Premier League ,Ukraincy morale wojenne żeby pokazać się w USA .My cudem wygrywamy z Maltą.I ten mecz może być kluczowo mentalny dla naszych przeciwników.Patrzcie przecież oni są słabi ,ich obrona jest penetrowana przez 166 zespół na świecie..Albania wyjdzie z nami na noże

1 polubienie

Polska ma wreszcie epokową szansę zagrania w finale! Co prawda - finale baraży, ale co finał, to finał. Brzmi dostojnie! :rofl:

1 polubienie

:joy:

@okonek Mym nieskromnym zdaniem to koledze jakiś kolorek się należy.

1 polubienie

Także wydaje mi się to nieco dziwne ale tylko do pewnego moementu.
Ok. 1/3 drużyny gra w ligach angielskich ale większość w ekipach z 2 ligi ,tzw. championship.To jest OGROMNA przepaść bo 2 liga wyróżnia się jedynie pięknymi stadionami i olbrzymią publicznością.Poziom jest bardzo średni a obserwuje to z bliska,z małymi przerwami,od 18 lat.Poza napastnikiem Arsenalu i jeszcze jednym z Tottenhamu,Szwedzi nie mają nikogo lepszego niż np. Zieliński czy Bednarek.Ba! Trzech z nich,balansujących na krawędzi I i II składu ekipy narodowej,gra lub grała w Lechu Poznań [Carlsson,Bengtson,Ishaak]
Niemniej aby nie wygrać nawet jednego meczu w sezonie a dodatkowo dostać baty od Luksemburga…Coś mi się zdaje że widzisz tylko to co chcesz widzieć.A już absolutnie tendencyjne,by nie rzec złośliwe,jest ignorowanie naszych remisów z Holandią,na rzecz najmniej ważnego meczu z Malta.Mimo wszystko wygranego! U wszystkich widzisz atuty i niebezpieczeństwa a tylko nie u Polaków.Na tym forum to jest klasyka.Typowa narracja :roll_eyes:
Mecz z Maltą nie będzie żadnym kluczem bo do niczego się nie liczył i nawet 12:0 nie dawało nam miejsca w 1 koszyku.Wręcz przeciwnie.My musimy grać O COŚ i wtedy to inaczej wygląda,co udowonił już Urban.