Ależ tu kwitnie rozpusta
Piochus i Wilcze Usta
Niby moderowanie
postów kolorowanie
lecz widzą chyba wszyscy
jak bardzo sobie bliscy
we wszystkim się zgadzają
z dzióbków sobie spijają
Więc bez ryzyka strzelę
że czeka nas wesele
Żartujesz ? Tu są dorośli ludzie , samokontrola wystarczy , jeśli coś palniemy, to znaczy , że tak miało być .
Dobra już zmykam
Może też racja… Sami musicie wypróbować co lepsze.
Ciekawa jestem , czy wódki dużo będzie
Ja już obstawiam, że @anon25287923 to bardziej łycha
Kuźwa, w koszta popadnę , prezent drogi kupię , a Oni nas chlebem i solą i disco polo .
i to taka delikatnaa
To równie dobrze niepotrzebni są modzi, bo samokontrola…
Chyba właśnie modzi od tego są żeby reagować gdy tej samokontroli zabraknie.
A w życiu też za Tobą chodzi modek ? Samokontrola albo ponoszenie konsekwencji.
Ja mogę się mylić, lae plan jest taki że każdy modek nawiąże romans z użytkownikiem i problemy pod kontrolą… przecież mówili że łatwo sobie poradzą
Eva czep się tramwaju. Dobra?
Mnie łatwiej uspokoić niż rozkochać
Uwaga, uwaga ! Zaczyna się tamtaramtamtam bonaaaaanza
Nie sprowokujesz mnie, bo takie teksty nie są w stanie i nie ma sensu nawet ich komentować
Negujesz potrzebę istnienia funkcji moda na forum? To zobacz co się dzieje na kafeterii i zobacz ta samokontrolę. Myślisz że tutaj ludzie są lepsi? Nie.
Idąc dalej można nawet znieść obowiązujące prawo i niech będzie wolnosc i samokontrola w społeczeństwie. Bądź pewna, że nie wyszłabys z domu na ulicę ze strachu.
Dobranoc.
Do głowy mi nie przyszło, że uznasz to za prowokację , pracę moda uważam za pożyteczną , sama nim byłam na dwóch dużych portalach , jestem jednak zdania , iż jestem na tyle dojrzała , żeby panować nad słownictwem .
No i poszła , pokłóciła się i poszła
Zauwazylam. Ale to tak tylko na poczatek…
Do czasu, moi drodzy, do czasu.
Ale faktem jest, że póki co, klimat tu bardzo fajny. Starajmy się utrzymać go jak najdłużej.
Polemizujmy ze sobą, sprzeczajmy się, ale z szacunkiem do siebie.
No to panuj… nad zachowaniem też…