Wiem @anon44086484, kiedy się zalogowałam 1 raz na pytamy.pl , trafiłam na ostre potyczki kilku osób, jedną z nich była niejaka Żyrafa W ogóle miałam przegwizdane początki, ktoś mnie bardzo na pv prowokował, nawet obrażał sądząc, że jestem kolejnym kontem największej aferzystki ( na tamte czasy).
Bo jak na razie nie pojawili sie jeszcze tu ci, co wyzywali i te klotnie wszczynali na starym Pytamy
Racja, na razie przybyli sami fajni
Dobry pomysl z tym zoltym widocznym
A ja Cię nie prowokowałem Zresztą, jak pisałem ostatnio na pytamy, Kajetana była jedną z pierwszych osób z którą pogadałem w pytaniu… dzięki temu zostałem
Wtedy jeszcze nie miałem reksiowego avka… tylko taki:
@anon86894402, kiedy ja się zjawiłam, Kajetana usunęła konto
Ciebie poznałam przy okazji wstawienia piosenki zespołu “Jamal” , od słowa do słowa jakoś się potoczyło, byłam wtedy na etapie poznawania Reggae, wtedy też poznałam @benasek , zareagował na to
Tam gdzie reggae, tam benasek i…, odwrotnie.
@birbant, teraz już to wiem, wtedy raczkowałam na forum , nie wiedziałam kto kim jest i z kim dzieci ma
To nie działa jak CL, od ignorowanego i wyciszonego nie dostajesz powiadomień, ale widzisz co pisze. Możesz sobie ustawiać czas na jaki chcesz “obdarować” danego delikwenta.
A to warto wiedzieć. Ale ignorowany może cię komentować, wywoływać cię nickiem i pisać na pocztę?
Jak Cię wywoła nickiem, czy skomentuje nie dostajesz powiadomień, żadnych, ale widzisz jak na to natrafisz, że pisał/a.
A czy może pisać na pocztę tego jeszcze nie wiem, bo trzeba na kimś wypróbować
@ihtiel, ja nawet nie bardzo umiem, bo mnie zatyka…
Ja bym nie była taka pewna @anon44086484, z przyzwyczajenia myślałabym, że zostałam wyróżniona za wpis
A dzięki za info. Może to niedoskonałe, ale zawsze coś.
Na pytamy też widziało się wpisy tych, co byli na cl, tylko tematów się nie widziało.
Narcyz - ka
Pewnie byłabyś nawet zachęcona, że administracja tak cię wspiera w dyskusji
Poki mamy dobrych moderatorow to moge byc spokojna
To ja siksa jestem, nie pamiętam tego Twojego avka…
Reksio rządzi !
Poważnie piszę…
Tyle tego slodzenia, ze do herbaty mi juz nawet cukru nie potrzeba
Ergo: to forum dziala odchudzajaco!
Oby tak dalej
A dalej to juz bylo raczej gorzej…
Najlepszy mozliwie temat na dowod ze warto powracac do starych kwestii…