W tym wypadku ukarać nie mogą, w Polsce też, Jestem zdziwiony takim zdjęciem. Jeżeli zapłaciłeś, to jesteś frajer.
A jak myślisz? Odpisałem że nie ma dowodu że to ja.
Tak a Niemiec płakał jak sprzedawał . No panie my ino 3 km do kościoła, i palone to w nim nie było, ma wszystkie przeglądy serwisowe
Ostatni przypadek jaki czytałem to gość jadący 249 km w Polsce 14 dni temu. Rozczarowany i zdziwiony że grupa Sped jadąca Skodą go po wyprzedzeniu zatrzymała w mieście i wyświetliła foto. Biznesmen spieszył się ale zapłacił gotówką
Na całym świecie są korki. Wybudowanie autostrady dla każdego byłoby zbyt kosztowne Chociaż z reguły korki u nas to głównie ilość aut na autostradach.
Najbardziej wkurza, gdy już zdarzy się wypadek, każdy baran zwalnia, żeby obejrzeć sobie wypadek korek gotowy.
Korki to przekleństwo naszej cywilizacji. Wiem coś o tym. Nie znaleziono jeszcze na do sposobu.
A w Europie od kilku lat najbardziej zakorkowane są Niemcy. Ale i w innych krajach znam na pamięć miejsca, że według korków zegarki można regulować dwa razy dziennie.
jak juz jest na miejscu pomoc to jedzie sie dalej, ale bywaja takie sytuacje, kiedy trzeba cos w rodzaju pierwszej pomocy udzielic, czy nadjezdzajacych ostrzec. o wypadku zawiadomic, ale potem jak juz sie za to wezma fachowcy? to po co im sie pod nogami platac?
Odpowiedzią na korki będą auta autonomiczne, porozumiewające się między sobą.
Wierzysz w bajki. Jedna globalna fala sejsmiczna, i po nieharmonijnej ludzkości.