Zdarzylo sie wczoraj

Happy End. Pomyliłem się i teraz collinsowi piwo krewny jestem. :grinning:

3 polubienia

A ja lubilem i na swoj sposob,cenilem Roxette.Niby nie ten kaliber,nie ten zasieg przede wszystkim,mimo internetu ale…Znowu Szwecja!
Norwegia ma to swoje A-HA a potem to juz tylko scena dla pasjonatów.
Pytanie,dlaczego Szwecja a nie Burundi,raz na ćwierc wieku,podbija świat,pozostaje wlasciwie bez odpowiedzi. :upside_down_face:

2 polubienia

Powspominajmy: :slight_smile:
https://www.youtube.com/watch?v=f1tLAyHYnr4

2 polubienia

Ale wzięcie mieli. Ja tego słuchałem z przypadku, ale nie dało się uniknąć, letnią porą leciało wszędzie prawie.

Przyznaję się bez bicia, że Roxette mnie już nie rajcowało. Oscylowałem wtedy już ku muzyce poważnej.

2 polubienia

No niech Ci bedzie serduszko,skoro dzisiaj zaczynam"wolne".I ten pierwszy z prawej to facio od Bractwa! Ten z zarostem:))
Jak ich widze to przypomina mi sie grupa Kram którą wolałem ale ktora bywala tylko w,“Lecie z radiem”

Ja bylem na to skazany w radiu.I w sumie dobrze na tym wychodzilem bo potworny syf zaczynal dopiero atakowac.A jak bylo zle to zawsze bylo kolo ratunkowe w stylu,Tina Cocker czy Roxette.Plus Sade.

2 polubienia

Oo, Sade, to mnie bardzo podobało się. A jakie wspomnienia…? :innocent:

2 polubienia

w latach 80 jesli chodzi o pop to troche bylo.
inne klimaty - ale tez lubilam
https://www.youtube.com/watch?v=_AmkmqYEarw

3 polubienia

…a nawet wiecej.
Paul Simon,Peter Gabriel,Kenny Logins,Billy Joel,Bruce Hornsby And The Range,Teras For Fears,Madness…

1 polubienie

Nie inaczej:))
Pamietam na ul. matejki w Poznaniu…Pewien kulturysta:“coorva kuluś,ta Sade to Twoja sprawka!”
He,he…Jakos tak poczulem sie jak producent :joy:

1 polubienie

i wielu wykonawcow jednego przeboju tez…

To juz inna historia bo one hit wonder to zjawisko typowe dla kazdej dekady.
W latach 80-tych np.Fiction Factory"Feels Like Heaven" :smiley:

1 polubienie

poscielowy tez maja swoje miejsce.
to juz rola prowadzacego dyskoteki/potancowki (dzis DJ) byla zeby zabawa sterowac
disco polo przewiduje parzenie sie w parkach bezposrednio :wink:

1 polubienie

To byl najlepszy program w tvp,az do pojawienia sie 10CC.Jakość z najwyzszej pólki.

2 polubienia

Oto pościelówa z mojej podstawówki.Jak mówią słowa piosenki,“każdy by sie za nią pociąć dał” :rofl:

Wszystkie Ele i Ewy,Basie i Kasie a nawet Grazyna,uśmiechają sie jak na zawołanie!

1 polubienie

No toś mi utrafił! Jula ma całość (chyba) ABBY i dokąd miałam tzw. sprzęt to słuchałam. A jedną z atrakcji Zurichu był film…

2 polubienia

Co ma Zurich do ABBY?
Chodzi o ABBA The Movie?

1 polubienie

TAK! Ten film obejrzałam w Zurichu…

2 polubienia