https://www.edziecko.pl/rodzice/7,79361,29424333,dziecko-przynioslo-zwolnienie-z-wf-u-uwage-zwraca-jeden-szczegol.html
To dziecko samo tego nie wymyśliło - musiało przypuszczać, jakie są upodobania mamy co do sposobu traktowania dziecka przez innych
W tym wieku to madka czesto rzestaje być wzorem, a staja się nim kolerzanki
Tu rodzice przypadkiem wykazali się zdrowym rozsądkiem nie zwalniajac z lekcji WF.
Mieć matkę idiotkę. Żal.
Dlaczego idiotkę? Przeciez to “cureczka” wymyslila to zwolnienie
A, że dziecię jakos tak mądre inaczej? Może z dysortografia wrodzoną. To akurat dziedziczne nie jest.
No idiotkę, bo po kimś dziecko takie decyzje podejmuje.
Niekoniecznie. Co to kolezanek nie ma? Tiktoka? Czy innych pralni mózgu?
Tiktok jest jak plac w ruchliwym mieście. Tam można znaleźć prawie wszystko, podobnie jak tutaj. Znajdziesz głupoty ciężkiego kalibru, ale trafi się czasem coś godnego uwagi …
Żeby nie było, że jestem gołosłowny, uprzedzam ewentualne hejterstwo mojej wypowiedzi (chociaż za tiktokiem naprawdę nie przepadam) zapodaję coś właśnie z tiktoka. (2 dni po czasie, ale tu nie o czas chodzi przecież)
https://www.tiktok.com/@nocneniebo.pl/video/7193685523842501893
Kolego, zawsze w oczy predzej rzuci sie glupota niz cos sensownego.
A teraz ułóż z tego rebusa
Net taki jest - trzeba umiec odsiewac ziarno od plew - a i tak nie zawsze sie da.
I w śmietniku, czy lumpeksie można trafić na skarby
Taaa, ja ułożę a nikt go potem nie rozwiąże. Już tak nie raz było.
Nie, nie. Nie dam się nabrać
A wiesz, przeczytalam po raz drugi Twoja opinie o tiktoku i przypomnial mi sie wiedenski Mexicoplatz z konca lat 80. Tak jak teraz w necie - jak czegos tam nie było, to znaczyło, ze w przyrodzie nie występuje
W Berlinie też jest Mexikoplatz. Ciekaw jestem, czy te dwa place w jakiś sposób ze sobą współpracują. Może należą do ogólnoświatowej grupy placów meksykańskich, ale że jest to ściśle strzeżona tajemnica to nikt niepowołany o tym nie wie…
Nie wiem, w kazdym razie w Madrycie i mojej metropolii czyli Alicante takowych nie ma. A czy w miescie Meksyk sa place austriacki i niemiecki? To trzeba by do wujka G.?