Też tak robicie? Dopisuję do 20 znaków.
Harmonik, ale Ty oprócz tego światła zjadaj także coś buzią. Chociażby tylko te słodkie owoce, ale jednak zjadaj. ![]()
Piłeś?
Zjadanie światła nasadą nosa bardzo służy zdrowiu, bardzo wspomaga immunologię. Nawet laptopa do tego używam.
Poszedłeś drogą moich nauk i zacząłeś się odżywiać światłem.
Brawo!
Tylko nosem tego nie trzeba robić.
Cały korpus powinien być na takie rzeczy gotowy, nie tylko nos …
Akurat nie natrafiłem na twoje odnośne nauki, ale swoje racje w tym byś miał, o ile nie kpisz.
Mogłeś zapomnieć, ale widocznie coś Ci w głowie zostało. Wielokrotnie pisałem choćby dziś, ale i wcześniej, że najdoskonalszym sposobem odżywiania jest odżywianie światłem … Zajrzyj wstecz do poprzednich dyskusji, szczególnie w Twoich tematach.
Może kiedyś sam je znajdę i zapodam byś sobie przypomniał
Nie dziękuj, nie trzeba …
A weźcie Wy z tym światłem… Właśnie wstawiłam udka drobiowe do pieczenia. I jak je zjem, to będę się czułą najedzona. A światło? ![]()
Światło się je z surówką czy bez? Popija się je kompocikiem? ![]()
Po niewielkiej dawce LSD można jeść światło
, ale żeby od razu nosem?
@benasek harmoniny kolega już trenowal. Opalanie prostopadłe, czy jakos tak?![]()
![]()
Eee, a czy koleżanka nie ma jakiego interesu w sprzedaży jadła wszelakiego …
Może dropsy sprzedaje, może watę cukrową albo gofry?
W takiej sytuacji bym się nie dziwił, że będzie straszna kolizja interesów jak się ludzie przekonają, że światłem można się najeść …
Co tu by zrobić by była kura cała i lis syty … ![]()
Dac lisowi królika zamiast kury.
Ja sama jadło wszelakie kupuję, więc też wolałabym odżywiać się światłem, ale nie potrafię ![]()
Może mam za mało wyćwiczony nos? ![]()
Mam leszy pomysł - nakarmimy lisa światłem! ![]()
Jeżeli to ja jestem lisem, to informuję, że królika nie pożeram! Nie jestem kanibalem!
![]()
Sadysta
Wg mnie, chyba lepiej najpierw przejść przez fazę odżywiania się słodkimi, dojrzałymi owocami. Chyba bardziej harmonijna.
Niebieskie światło chyba ma inne właściwości. Odpowiadając na pytanie: pewnie przetwarzasz je na swój sposób.
Tak, ale z owocami bardzo trzeba uważać … Bardzo …
Można się straszliwie zatruć … Oto co piszą na ten temat.
Delikatne światełko bezpieczniejsze.
Badania nad wplywem oddzialywania fal elektromagnetycznych w tym swiatla i kolorow ciagle jeszcze jest w powijakach.
Pozostaje jeszcze efekt jak to moznaby powiedziec stroboskopu, czyli czestotliwosci podawania bodźców.
Szczegolnie widoczne w przypadku epilepsji czy zapadaniu w trans. Czesto polaczone z dzwiekami.
“Niebieskie swiatlo” to troche moim zdaniem legenda miejska.
Nastraszyłeś mnie. To dzisiaj nie robię surówki. Będzie obiad bez surówki! ![]()