Zgadzacie się z Eugeniuszem Smolarem, że bardziej szaleni od Putina

są przypisujący mu szaleństwo?

!

Zbig weź Spierxxxlaj z takimi tekstami.
Na drzewo…Wiewiórkom paznokcie obgryzać…

4 polubienia

Ja bym probowala inaczej z tymi wiewiórkami, na szalik etole przerobić
I znowu się mądrze?

Nie wiem, czy Putin jest szalony, ale już od jakiegoś czasu uważam, że ludzie na wysokich stanowiskach państwowych lub korporacyjnych to psychopaci, ewentualnie rywalizujący z psychopatami.

3 polubienia

Zacytuję klasyka -wladza robi z ciebie niewolnika wlasnej osoby
A moim zdaniem?
Znalezienie równowagi? Żaden nadmiar lub jego brak zdrowy nie jest. Życie jest towarem tez

1 polubienie

Harmonik, ale Ty się faktycznie musisz namęczyć, żeby takie rewelacyjne tematy wymyślać. Serio. Mogłabym miesiąc myśleć, a takich rewelacji ani nie wymyśliłabym ani nie odnalazłabym w necie. Twoja pracowitość przy wyszukiwaniu ich jest niesamowita. :smiley:

3 polubienia

Nie. Szaleństwo Putina jest oczywiste

1 polubienie

Ja robię tylko to, co mnie nie męczy, poza codzienną 2-godzinną gimnastyką, za którą nie przepadam, ale odwalam ją dla zdrowia.

To teraz wytłumacz po co zakładasz takie prowokacyjne tematy. Wiadomo powszechnie, że zdrowie psychiczne Putina szwankuje, to Ty znajdujesz kogoś, kto uważa odwrotnie i wklejasz jego wypowiedź. Chcesz wszystkich zdenerwować czy co?

Może on chce żyć. Ale przecież tamten wszystkich nie ubije na raz, bo kto by się go bał a lizusy są potrzebne niektórym jak powietrze…