Zgodzimy się, że obserwując fruwające ptaki większe i mniejsze,

owady błonkoskrzydłe, jak np. osy, trzmiele, czy motyle, latające we wszystkich kierunkach, powinniśmy być zażenowani niezdarnością, nieharmonijnością naszego gatunku.

To prawda. Gatunek ludzki to niewypał matki natury. Inwazyjna zaraza

2 polubienia

A może tylko odgrywamy takie role totalnego zgłupienia, aby docenić życie w DSHN-ie (Doskonałym Systemie Harmonii Natury)?

1 polubienie

Wiem tylko że gatunek ludzki powinien wyginąć

2 polubienia

Po tamtej, rajskiej stronie, życie musi być atrakcyjniejsze, ciekawsze, mądrzejsze..

To.czemu sie tam nie spieszysz?

2 polubienia

Bo raczej powinienem się jeszcze na tym padole poudzielać dla oświecenia naszego nieharmonijnego gatunku, jeśli mi to będzie dane..

Szkoda, @okonek, że usunęłaś moje Istotne pytanie. Musiałaś? Masz wiele zalet, wielką wiedzę, jest Cię za co lubić i podziwiać.

1 polubienie

Przestan sie powielac i zadaj sobie trud posz,ukac ile razy o tym samymym…

2 polubienia

Oczywiście masz rację, niemniej lepiej 5x zetknąć się z czymś podobnym, ale wartościowym, niż skakać z tematu na temat nic istotnego nie wnoszącym.

Ja nie odgrywam, ja tylko sprzątam…a sąsiad mi rąbie nad głową jak w tartaku… :face_with_head_bandage:

1 polubienie

Przy Twoich zaletach, to spróbuj obserwować ptaki, te kawki, wrony, mewy, gołębie, ich doskonałość, genialność, Boskość, a staniesz się wybitną, wielką Postacią, nieporównanie większą od papieży.

Gdybym był ptakiem, na pewno nie bałbym się zdobywania ziemskich szczytów. A tak, to tylko kuszenie licha i przykrość dla rodziny.

Wpis nie może być pusty,