choć ewentualnie z numerem identyfikacyjnym, ale zmuszanie prawie całego społeczeństwa do chodzenia w szkodzących zdrowiu i życiu maseczkach, utrudniających oddychanie, najważniejszy proces fizjologiczny organizmu, powinno skutkować Trybunałem Stanu dla panów Kaczyńskich, Morawieckich Szumowskich, których trudno nie nazwać antypolskimi kanaliami?
(Poza sondażem. W wielu państwach rządzący nie zmuszają rządzonych do chodzenia w zagrażających zdrowiu i życiu maseczkach, utrudniających oddychanie, najważniejszy proces fizjologiczny organizmu, a czy są oni mniej odpowiedzialni i mniej kompetentni od tych polsko-języcznych?)
A widziałaś jakieś harmonijne stworzenia, chodzące w maseczkach szkodzących zdrowiu i życiu, utrudniających oddychanie, najważniejszy proces fizjologiczny organizmów?
A widziałaś setki moich zdjęć i prezentowanych utworów muzycznych (choć nie moich), pokazujących moją niezgodę, aby rządziły nami antypolskie kanalie? Wg ustaleń historyków, nasi wcześniejsi władcy sprzedawali polski lud w niewolę muzułmanom i żydom. Czułabyś się dobrze i wyluzowana przy tak rządzących?
Wiesz, jak bezmyślnymi są religie chrześcijańskie? A miały one przemożny wpływ na Polaków, i to one doprowadziły do tego, że Polska zniknęła z map Europy.
Pamiętam zdjęcia, ciekawe i ładne widoki.
Utwory? No jakoś rzadko.
Wreszcie nie muszę biegać, założyłam przed chwilą słuchawki, mam już super nastrój. Może zaprezentujesz mi coś do podusi?
Proszę.
To nie jest takie proste.
W niektórych sklepach nie obsłużą klienta bez maski, rękawic i dezynfekcji rąk.
Osoby starsze patrzą na takich zabójczym wzrokiem.
Dla takiego osiedloka jak ja, działka jest zbawieniem, tam ludzie mogą “żyć” normalnie.
Jest tak jak jest, bo jest całkowicie patologicznie. Rządzą specjaliści podzieleni na tysiące specjalności, ale nie ogarniający całości, jednak wymagający, aby ich traktować najpoważniej w ich specjalnościach. W rezultacie mamy tak jak mamy, czyli totalną bezmyślność.