Wiem, że ludzie pragną rozrywki, by dalej i przyjemnie żyć w swym barbarzyńskim stylu, który staram się zmienić. Jestem w tym w zdecydowanej mniejszości, ale ktoś powinien chcieć stawać po stronie harmonijnych gatunków DSHN-u, przeciw złośliwie nowotworowemu gatunkowi ludzkiemu.
DSHN może na mnie liczyć!
Jesteś w mniejszości i lepiej się dostosuj, a stawiać czoło możesz co jakiś czas.
Jeszcze raz zamieścisz pytanie o niepełnosprawnych dzieciach i ich uśmiercaniu przez głodzenie, to przysięgam, że dam C bana jak stąd do Chin i to jest oficjalne ostrzeżenie.
To ja przechodze na odzywianie sie bananami i wracam na drzewo, zeby zostać harmonijna malpa? Bo w DSHN zamknac sie nie dam.
Może zalapiesz się na jakieś wysokie stanowisko… Wystarczy być teraz grzecznym
To nie jest mądre ostrzeżenie. Jak ja stąd odejdę, to będzie koniec tego serwisu. Poza tym weź np. tamto pytanie. Jest mądry temat bezpieczeństwa w ruchu lotniczym, jest Przyroda, jest muzyka, wszystko się harmonijnie wiąże ze sobą, ale to jest dla myślących.
I POpierac PiS?
Właśnie sam miałem wspomnieć o pisie. Tylko opozycja czyje się zniewolona. Wystarczy popierać pis i żyjesz w raju dla własnego dobra.
Ja nie mówię, że masz stąd odchodzić, tylko daj ludziom odetchnąć od tej harmonii na jakiś czas.
@okonek wybudujemy chalupe w lesie,nad jeziorem z drewna,bedzie jak w bajce )))
Moze byc drewniana, ale w okolicy Castellon jest sporo przytulnych jaskin z biezaca woda , mozna tam sie zamelinowac. Drewno lepiej na ognisko.
Mozna i jaskinie zaadoptowac,na fajne mieszkanie.
Tylkokoniecznie jeskinia z naturalnym kominem)))
Troche tego jest. W wiekszosci nawer nie sa zbadane. Ale czego sie spodziewac po kraju, który w 90% sklada sie z gor? Reszta to linia brzegowa.
Sondaz jest powtórką wcześniejszego tematu, więc powinien zostac usunięty jako spam.
Ale zawiera kolejne argumenty wspierające moje poglądy, cały światopogląd, paradygmat, więc jak najbardziej takie mają prawo być zamieszczane codziennie…