Znacie jakies fajne fora?

Znam dość dawne, nazywało się Forum Romanum, ale to chyba nie w temacie tego pytania… :grinning: :sunglasses:

4 polubienia

duze to forum bylo
i do tego rzymskim prawem sie poslugiwalo

2 polubienia

Druga nazwa Magnum Romanum…

magnifico
odespac trrzeba :wink:

1 polubienie

Nie znam, korzystam z fejsa o dedykowanych grup.

1 polubienie

W nagrodę proszę oto moja fotka Forum Romanum. Jest już Twoja! :sunglasses: :grin:

DSCN5221a

5 polubień

Dzięki kolego. “Wykładu” na temat tego miejsca oszczędzę, bo to nuda jest…, panie, nuda, jak polski film… :rofl:

1 polubienie

Spokojnie, Ty żeś wykładów już sporo dał. Czas na mój wyk ład.
Ale czy to ład? :thinking: Oto jest pytanie.

3 polubienia

W Polsce najpopularniejsze jest “Fora ze dwora” :wink:

4 polubienia

Ja miałbym wątpliwości czy to “wyk”. Chyba że to taki lawendowaty gatunek. image

2 polubienia

Zdradź Forumiaku z jakiego drona to zdjęcie ustrzeliłeś. Pytam bo tamtych okoliczności przyrody sobie nie przypominam. image

1 polubienie

Wyk czyli dopełniacz od wyka. A że tam jedna z drugą równiuśko, to sobie z tego ład zrobiłem. Do kupy sklecając wyszło mi wyk ład, Ciekawe, czy innym też … :thinking:

2 polubienia

Fotka zrobiona z samolotu. Tutaj na ten temat nieco …
Nie wiem, ale dronem nad Rzymem to chyba tak sobie latać nie bardzo.

Mnie wyszło i byłem przekonany, że innem też. A teraz trza zrobić; - podkład. :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Oj @benasek, czy myślisz że ja już zupełnie utraciłem zdolność rozwiązywania rebusów? Moje wątpliwości dotyczyły tylko obrazka wyki, jako że ja znam wykę w takiej postaci: 1a . Ale zajrzałem gdzie trzeba i dowiedziałem się że Twoje wyki też są wyką. image

3 polubienia

na jakim wzgorzu stales?

1 polubienie

Na wżgórzu żwanym szamolotem (Przepraszam, ale jem i mam pełny pyszk) :upside_down_face:

2 polubienia

No ja trafiłam tu z tzw ulicy, wpisałam sobie w google pytamy :wink:

1 polubienie

fuksja dopasuj to do rebusa

1 polubienie

To byłby fuks, ja rebusy inaczej tworzę.

1 polubienie