Kafeteria to dno samo chamstwo i hejt
Forów już nie ma. Jesteśmy jednym z ostatnich.
To dziwne bo jest zapotrzebowanie na fora bo ludzie nie maja gdzie siedziec i sie zapytac o cokolwiek
Wątpię. Mają Instagrama, FB, Twittera itp.
Skad . Na fb tez nie da sie pisac bo ci przegladaja wszystko znaja imie i nazwisko a ludzie chca byc anonimowi. Pozatym fb tez blokuje a instagram to sam konsupcjonizm nic wiecej . Nie ma gdzie popisac anonimowo o zyciu a to dawaly fora
Kafeteria to nie forum… to wysypisko.
Dlatego jesteś tutaj.
A jak w ogóle tu trafiłaś, opowiedz proszę? Uciesz admina
Bo już tu była. Tutaj nie trafia się z ulicy.
Szukalam innego forum niz kafeteria. Wpisalam pytamy i to wyskoczylo. Jest tez wykop, jakies forum nastroik, vinted.
Każde forum gdzie by nie było, to ludzie sami sobie zaorają przez anonimowość / nikt za nic nie odpowiada, można się wyżyć, kilku zgnoić, bo moje jest najmojsze, a słowo jest jak miecz lub lekarstwo. Podpisując się z np. nazwiska to jest odpowiedzialność prawna z pełną konsekwencją, porządek jest utrzymany, a gorące głowy chłodzone regulaminem. Tak jest na większości for np. poświęconych zwierzętom, geografi, motoryzacji czy kulinaria itd. Ludzie dzielą się pasjami, hobby
Żaden kłopot by się podpisać że to moje, jeśli artykół jest w normie regulaminu. Niezależnie jak tematyczny, kultura nie dyskryminuje nikogo. Ważne by nie być uzależnionym, i odróżnić od życia osobistego, mniej rozczarowań
Kaziu, nie wziąłeś pod uwagę jednej rzeczy. Niektórzy chcą być anonimowi w necie. Jeżeli ktoś jest delikatny i kulturalny w życiu, to i w necie taki będzie. Anonimowość tego nie zmienia.
Mam tego pecha że się nie wstydzę, Pytamy nie jest jedynym forum gdzie mam konto, są chyba ze 3 kulinarne, 1 zdrowotne i kolejne lekarskie, gdzie osoba anonimowa nie jest poważnie traktowana - jest wybór, nic nie narzucam. W necie nikt nie jest anonimowy, kto chce to sprawdzi. Net dla chyba 50 % użytkowników którzy mają drugie życie i twarz łącznie z sumieniem nic nie zmieni
Ale ludzie tez są różni. Są tacy, którzy lubią o sobie opowiadać, a są i tacy dla których problemem byłoby nawet napisanie czy na wigilię będą jedli zupę grzybową czy barszcz. Jeżeli należysz do tej pierwszej grupy, to trudno Ci będzie zrozumieć ludzi, którzy nie życzą sobie wścibiania noska w ich sprawy osobiste. Dlaczego? Dlatego, że nie i już.
Ja to szanuję i kogoś wybór, jeśli ktoś przemyśli moment przy założeniu konta określony w regulaminie. 1 moje konto dopuszcza anonima częściowo, ale prawdziwe dane są ukrywane do wiedzy administratora, a inne dla osób które sama określisz by były widoczne np.kontakt tel. czy np adres
Oj tam, niektórzy stąd przypłynęli z tej szambonerii i mówią dumnie, że od 12 lat tam bytowali, i że nie ma lepszego miejsca w internecie ha ha ha
O inne fora znam, ale nie podam. Nie chce nikogo stąd tam. Na sześćiesiątkach jestem. I jest super.
tak, znam jedno
kocie forum utrzymane na zasadzie muzeum
dachowiec.net
tam wszyscy uzytkownicy sa adminami
skleroza nie boli?