Znaleźli go…

No tak. Cały czas był blisko.
Ale to dziwne. Psy niczego nie czuły? Ciało nie wypłynęło wcześniej?

1 polubienie

Cialo tak szybko nie wyplywa. Zwlaszcza, ze woda zimna. A jesli popelnil samobojstwo, to kandydaci do tego typu smierci z reguły używają jakiegos obciążenia, bo czlowiek jak umie pływać to tak łatwo się nie poddaje, chyba, że z wychlodzenia?
Natomiast jak wypuscili setki ludzi to nic dziwnego, ze psy stracily trop. Nie wszystkie sa chodzacymi laboratoriami kryminalistycznym jak w przypadku najdluzej zyjacego psa, Rexa/Alexa, ktory kariere zaczynal bisko 30 lat temu we Wiedniu.
A juz wtedy dorosly byl.
A tak serio?

To nalezaloby sprawdzic czy to aby nie utopiec w stroju Borysa? A sam sprawca jednak nie w Tajlandii? Przeciez “dedektyw” Rutkowski marzy o Nowym Roku w cieplych krajach? Ciekawe czy nurkom, ktorzy namierzyli topielca obiecaną nagrodę wyplaci?

1 polubienie

Nie go,tylko zwloki.

3 polubienia

Matka potwierdziła, że to on. A wczoraj w necie były zdjęcia jego zwłok bez cenzury :astonished:.

I pewnie dalej są, bo w necie nic nie ginie.
Jakos nie mam ochoty ogladac kolejnego zleżalego nieboszczyka.
Nie mam powodow do powatpiewania w tozsamosc zwlok, ale porzadna sekcja i badanie DNA nie zaszkodzą. Zresztą cyrk dla gawiedzi sie skonczyl, a co się tak naprawdę zdarzyło to się nie dowiemy. Sprawe umorza i świat będzie toczył sie dalej.

2 polubienia

Podobno nie żył od 2 tygodni. Miał rany cięte na ciele i rany na skroni

Na skroni ponoc od wiatrowki
Nic dziwnego, że w wojsku nie awansowal.
Oficjalnie się utopił.
Ciekawe czy zrobili analize porównawczą wody w plucach i tej z bagna?

„Żandarmeria Wojskowa wyjaśnia, kto ujawnił opublikowane w sieci zdjęcia wyciągniętych ze zbiornika Lepusz zwłok Grzegorza Borysa - podała prokuratura.”

1 polubienie

Jak byl glupi to go namierzą.
Chyba, ze komus na przecieku danych zależało.

Jak wy to analizujecie…o rany. Kiedyś miałam możliwość obejrzeć nieboszczyka, bo koleżanka się chwaliła fotką, ale podziękowałam ku zdziwieniu kolejnych zgromadzonych.

Zwykły magiel jak zawsze…
Ale jeśli już wspominasz [choć nie wiem po co] o widoku nieboszczyka…Od razu mam przed oczami nagranie pakistańskiego taksówkarza które bardzo chciał mi pokazać…
I pokazal…Ok. 8 lat temu.Jak mordercy z tzw. isis,grali w piłkę głową syryjskiego żołnierza.Takie islamskie, jak to się dzisiaj mówi,"ubogacenie"kulturowe :rage:

2 polubienia

Takich “kwiatkow” w necie dostatek.
Krajobraz po smolensku tez na ruskich serwerach byl trzymany.
Czy jeszcze jest? Nie wiem.
No ale to powiedzmy dzialanie wtórne, na obnizenie morale, bo nikt po wypadku pieknie nie wyglada. Zwlaszcza w stanie nikompletnym i w blocie.
Ale to co wyprawiaja rozne odmiany kacyków z piekla rodem? Najgorsze jest to, że spirala się nakręca.
Izrael zawalil sprawę z Hamasem, a teraz siedzimy na beczce prochu ( a raczej benzyny lotniczej).
Zresztą czy tam dojdziesz do ładu kto pierwszy zaczął? Dojechalam w poszukiwaniach do poczatku XIX wieku, ale to by chyba trzeba poprzez czwarty wymiar krucjat wrócić do starozytnego Rzymu? Chociaz, stop, obecni wzbogacacze kulturowi w tamtych czasach tworzyli rozwiniętą technicznie cywilizacje, ktora z czasem niestety zeszla na psy… psów nie obrażając.

1 polubienie

Mozna a być może nawet trzebaby było,do czasów króla Saula co,jesli mnie pamięć nie myli,dzialo się ponad 1500 lat pne.
Za czasów np. proroka Izajasza,panstwo żydowskie było rozgrabione przez Persów i Babilonczykow.To tylko przykład bo takich chwil w historii było mnóstwo.
Wyprawy krzyżowe,czego by o nich nie rzec,byly nie tylko walka o Ziemie Święta ale były także regularna wojna przeciwko jednoczącemu się islamowi,chocby podczas II i III krucjaty, gdy walczono przeciwko Saladynowi.
Jesli wtedy, w XI i XII wieku,spojrzec na mapę,imperializm islamski jako zjednoczone imperium,rozciagal się od poludniowo zachodniej Turcji,po cały Egipt.Tylko fragmenty tzw. Lewantu [Tyr!] były w rękach chrześcijańskich.A sami Żydzi,co jakiś czas byli wygniatani w pył przez obie strony.

1 polubienie

Chyba z tego wszystkiego wezmę się za Wiedzmina, bo komplecik przywiozlam w lipcu i jeszcze cegły leza nienaruszone.
Pozytek będzie wiekszy.
Zresztą jak dobrze pojdzie - tzn. nie bedzie jakichs fanaberii 8 grudnia lecę na miesiac do Polski, dokonczyc porządki i wylaczam się na jakis czas z życia na dwa kraje. Co ma byc to będzie. A ja wolę pod palmami.

1 polubienie

Nie wykluczone, że znaleźli go. A potem były zwłoki.

1 polubienie

Tiaaa, teoria spiskowa zatacza coraz szersze kregi…

1 polubienie