Znaliście Laputitę?

No tak… zapytaj smartfona.

Ostatnio najada sie gdzies po nocach madrosci AI i gadaj z takim…

@collins02 , masz racje bylo dopisac zespol.

1 polubienie

Mój kumpel ostatnio chwalił mi się AI w telefonie… Po chwili AI zaczęła sama z sobą dyskutować - wyszło komicznie.

1 polubienie

Twoja wiedza na tematy muzyczne i okoliczne jest bardzo szeroka i czasem zaskakująca. A to jakie nurty znamy czy preferujemy może być zagadką nawet dla naszych przyjaciół.

2 polubienia

No tak…Ale widzisz jak to jest.Nie znałem i kompletnie nic na ten temat,nie wiedziałem.To miłe co piszesz ale akurat przy wyżej wymienionych nurtach,zatrzymałem się przy UK Subs,Clash,Bad Religion i Stranglers i ewentualnym podsłuchiwaniu,nazwijmy to,“pochodnych” w stylu Devo czy B-52s
A wśród ok.2000 płyt,nie mam ani jednej z tzw. polskiego punka.Przed pojawieniem się cd,miałem jedynie Brygade Kryzys…No i kapitalną składankę,Back Stage Pass!
Innymi słowy,nie chwyciło.
Zdarzały sie chwile zaskakujące.Oto wszedłem w posiadanie albumu Psychotic Turnbackles,bodaj z Australii.Nikt ich nie znał i chyba tak zostało.A ja młóciłem ten album chyba dwa tygodnie,ku rozpaczy sąsiadów.Podobnie jak Recipe For Hate,Bad Religion…[Osobna historia…Miałem dziewczynę z…kołobrzeskiego marginesu.I to jej "gniew na wszystko"jakoś pokrywał się z tą ostrą jazdą…]
Z jakichś przyczyn których zupełnie nie pamiętam,ponad 30 lat temu uwielbiałem Sham 69 tego nieszczęsnego niemal komunisty,Jimmy Pursey’a..
To jednak już chyba wszystko…
Teraz akurat w tym temacie,nie będzie już zagadek :smiley:

1 polubienie