Znawcy albumów, pomocy!

Dla wnuczka poszukuję PIĘKNEGO albumu z okazji chrztu (ale ma starczyć i dla dorosłego!). Najlepiej album o Polsce (np. polskie kapliczki świątki itp., ale wcale nie musi byc religijne). Koniecznie twarda oprawa, papier raczej kredowy ładne zdjęcia. Ktoś może coś wie???

A przejdz sie do EMPiK - oni tam zawsze mieli ladne wydawnictwa tego typu.
Maja tez strone w internecie, bezplatny odbior w salonie - jak sie nie bedzie podobac zawsze mozesz oddac od razu.

Wpisz w wyszukiwarkę :
Empik Warszawa

Wyskoczą Ci adresy i numery telefonu. Zadzwoń do wybranego przez siebie, i powiedz czego szukasz.
Poproś o wysłanie pocztą, lub sama odbierz osobiście.

Nie wiem jakie u Ciebie panują zasady, w moim mieście klienta do sklepu nie wpuszczają, sprzedawcy są przed sklepem.

Biblia szatana

Czy jest pisemna zgoda wnuczka na chrzest :thinking:

1 polubienie

Ja mam “Najpiękniejsze zamki w Polsce”. Świetne .

1 polubienie

Dzięki, sprawdzę…

Proponuję wybrać się do empiku lub innej dużej księgarni. Na pewno coś wybierzesz. Czasem w marketach też są stoiska z książkami gdzie da się coś wybrać.

1 polubienie

Na markety to bym nie liczyla, ale ksiegarnie tak. I ewentualnie antykwariaty, czesto mozna tam trafic na ciekawe wydawnictwa w bardzo dobrym stanie.

W pierwszej chwili myślałam o albumie z okazji chrztu - na zdjęcia z uroczystości maluszka i chciałam zaproponować zrobienie, a To chodzi o album-książkę :slight_smile: Nie jestem znawcą od tego typu albumów, nie pomogę. Najlepiej poszukać w dużej księgarni.

2 polubienia

A taki album od chrztu to tez piekna sprawa :grinning:

2 polubienia

Haaaa, to wiem, ale myślałam o podpowiedzi…

To już zadanie dla rodziców…

To może jeszcze kryształowy wazon?
:rofl: :rofl: :rofl:

zalezy ile chcesz na to przeznaczyc - to nie musi byc jeden album a np. dwa, trzy zebrane tematycznie - typu 1000 ciekawostek o Polsce plus 500 najpiekniejszych miejsc? albo cos w tym stylu?

1 polubienie

Dorosnie, to będzie miał czym zabijać… :joy: :joy: :joy:

Może, ale jeszcze nie złapałam…

obejrzyj - bo najlepiej to byloby podjechac do empiku - nie kupowac od razu, ale zobaczyc jakosc - album albumowi nierowny.

1 polubienie

Też tak uważam. Zobaczę co z kręgosłupem…

1 polubienie