kiedy oni w koncu cos wygraja? ja rozumiem - dac sobie bramke wbic, ale 5??? i to do zera?
i jeszcze tradycyjne - przeciez sie starali, moglo byc gorzej?
Postanowiłam nie oglądać tego meczu, bo chyba miałam czuja. Oni wygrali poprzedni mecz.
Zakończyłam moją potyczkę ze sportem na siatkarzach, ci to przynajmniej wygrali.
Dobrze że nie oglądałem bo bym rzucił flaszką w telewizor. Podwójna strata.
dolicz jeszcze zszarpane nerwy jako strate.
Przestańcie uważać piłkę nożną za sport narodowy. To przeszłość. Ile jeszcze trzeba dowodów?
Ja wcale nie uważam, mało tego, ja nawet nie lubię oglądać.
Jestem zawziętą kibicką, dlatego jak są jakieś rozgrywki Polaków zawsze oglądam bez różnicy na dyscyplinę
Co wy chcecie? W takiej grupie zrobili 6 pkt. choć byli słabiej wyszkoleni od pozostałych drużyn. Przegrali wysoko i z dużo lepszymi.
Moze niech w totolotka zagraja,)))
Jak wam się chce tak nakręcac ludzi na hejt… No przegrali bo mieli przegrać, to tak jakby skoczek z Hiszpanii startówal w skokach narciarskich i zajął ostatnie miejsce w kwalifikacjach bo miał zająć to miejsce zgodnie z wszystkimi prawami fizyki XD i chodzi tutaj o reprezentację młodzieżowa w której polska jest dużo słabsza niż w podstawowej więc tym bardziej.
nawet nie wiem o jakim meczu mówisz @okonek. Do tego stopnia wykreśliłem z jaźni potyczki naszych piłkarzy. Owszem zdarza się mi interesować/oglądać Ligę Mistrzów.
O wiele więcej wrażeń dostarczają nasi siatkarze.
Jak to kiedy???
A kto wygral z Włochami i to w Bolonii?
Kto wygral z Belgią?
Wystarczy by w tym turnieju decydowal bezpośredni mecz a już byśmy i awansowali,i byli na igrzyskach!
Ta druzyna zrobila ogromny postep bo takiej szansy nie było od chyba 20 lat…
Na tym oraz poprzednim forum,notorycznie odnoszę wrazenie ze tylko porażka sprawia większości jakąs chorą satysfakcje.
Załóż temat w momencie sukcesu i góra 4 osoby cos powiedzą…
Reprezentacja do 21 lat. A ze tu sport narodowy to sasiedzi na mecz zaprosili. Dobrze, ze choc winem na pocieszenie napoili. No i bede z musu kibiciwac Hiszpanom.
Dobra, ale Ty tego wczoraj nie ogladales z Hiszpanami. Ja sie tylko zale, nie ciesze z porazki.
Dobrze że nie musiałaś zakładów obstawiać
Bylabym niepatrotyczna - obstawolabym tubylcow, naprawde ladnie mlodziez grala
problem w tym @okonek, że w kraju tak jak w piłce - nie wiele się robi na rozwój (stawia, pomaga młodym)
u nas w PL robi sie akcje “orliki” a tu po prostu sie je buduje - czasem jest to klepisko i dwie bramki - plus niewielka trubuna i jakies grillowisko obok, bo niedzielny mecz miedzy dwiema wioskami to metoda na spedzanie wolnego czasu.
i rzeczywiscie szkolki pilkarskie dzialaja przy kazdym klubie nawet niewielkim - no powiedzmy pozawodowa trzecia liga - czyli sponsorowani przez lokalnych “biznesmenow” typu bar i sklepik.
Ja tam sie wstydze tylko sa,aa siebie.
Pilki nie kopie,lezacego tez nie.
Hiszpanie to jak pisalam - oni o piciu, jedzeniu i pilce to moga na okraglo, zaproszenia na wspolne ogladanie meczu sie nie odmawia, jak powazniejsze imprezy to czesto ci co mieszkaja na parterze wystawiaja telewizor i robi sie spontaniczny kacik kibica, a teraz sie ciesza, bo nie tylko sub21, ale i dziewczyny w pilce noznej ida jak burza.
a co ja moge? jakzes wlazl miedzy wrony?