10 maja wytępimy tego najgroźniejszego wirusa, który zwie się DUDA.
Adrian musi juz mieć straszną sraczkę, bo brzytwy się chwyta
10 maja wytępimy tego najgroźniejszego wirusa, który zwie się DUDA.
Adrian musi juz mieć straszną sraczkę, bo brzytwy się chwyta
Taaaa pół roku temu mieliście PiS na śmietnik historii wyrzucić bueahaaha
Z tym finansowaniem telewizji to jakas paranoja.
U mnie abonamentu nie ma, publiczna jest bez reklam, dofinansowanie jest co roku z budzetu i musza sie w tym zmiescic. Dodatkowym dochodem jest dzialalnosc gospodarcza polegajaca, ze telewizja jest producentem lub wspolproducentem filmow lub programow i to ze scisle ustalonymi regulami.
Telewizje regionalne sa czesciowo oplacane przez samorzady ale dzialaja jak panstwowa, telewizje czysto samorzadowe dzialaja na takich samych zasadach jak stacje komercyjne. Ale to przeciez nie moze tak byc, bo ukrasc sie duzo nie da.
Nie no,masz prawo byc optymista.Zawsze to zdrowsze niz pesymizm.
Chyba sam w to nie wierzysz @Bingola. Kaczka dziennikarska i tyle. Musiałby Adrian mieć kręgosłup, odwagę i charakter. Albo spisany testament.
Według mnie to w ogóle dziwaczne!
Adi wygra. Ma za sobą emerytów i kościół.
Do kościoła chodzi obecnie 37% Polaków. A połowa z nich z przyzwyczajenia, albo “bo co sąsiedzi powiedzą” To za mało
Ja sobie wypraszam, mnie z grona tych emerytów wykreśl. Grubą krechą.
Ale Polacy wierzą w prezenty za free. Głupi są.
Już mu Kaczyński smycz skrócił. Duda może sobie chcieć, ale prezes nie odwoła Kurskiego. Moim zdaniem Kaczyńskiemu może być na rękę prezydent z opozycji, bo nie będzie musiał realizować przekupstw na które Państwa nie stać… a zwali to na totalnie opozycyjnego prezydenta.
Tusk jako strach na wroble juz nie za bardzo dziala.
Mnie NIE!!!
Niestety muszę się zgodzić…