"Żona przyniosła mi kanapkę

A wam co się (S)kojarzy(ło) kiEdykolwiek z Kobiecymi kSztałtami…? :smiley:

3 polubienia

Nie powiem. :face_with_hand_over_mouth:

.choć wyobraźnię mam bujną. :rofl:

2 polubienia

No weż no, nie daj się ciągnąć za ozor :upside_down_face:

kobiecymi jak kobiecymi… :smile:

5 polubień

To są tylko moje skojarzenia i wyobrażenia i mają się nijak do otaczającej rzeczywistości. I takimi pozostaną.

Ku chwale ludzkości.

.a przynajmniej jej połowy.

:rofl:

Wiedziałam, że jednak jesteś bardzo nieśmiały, i że zgrywasz się tylko na takiego macho… :smiling_face_with_three_hearts:

mierna prowokacja :crazy_face:

1 polubienie

Naprawdę chcesz ???

Poważnie. Nie nalegam. Chcesz odpowiedz - nie to nie. Bo nawet patrząc na słońce - głodnemu chleb na myśli…

1 polubienie

Eh. Skwasiłaś wszystko.

Spodziewałem sie niecierpliwej odpowiedzi typu JASNE, DAWAJ, na którą już miałem gotową ripostę:
UWIERZ MI. NIE CHCESZ.

Spokojnie Piję kawę… bez mleczka. Zrelaksuj się. Policz do dziesięciu - najlepiej od tyłu… CHCE.

2 polubienia

Uwierz mi. Nie chcesz !!!

1 polubienie

mierna prowokacja :rofl:

1 polubienie

Nie rozumiem tylko dlaczego poranna kawa z wizerunkiem takiej okazałości wieszczy nieudany dzień.

.this could be the best day of your life. :rofl:

2 polubienia

Nie staraj się zrozumieć wszystkiego, bo wszystko STANIE się niezrozumiałe. Niektórzy nie UROSNĄ nigdy do takich rozmiarów…

1 polubienie

Ups. Pomyliłem się w ocenach. Na zdjęciu widać filiżankę kawy o srednicy ok.8 cm. Wizerunek okazałości na jej powierzchni ma jedynie 5 centymetrów.

,to naprawdę może być zepsuty dzień,

:crazy_face:

1 polubienie

TO są kobiece kształty???
P.P.Rubens acz indywiualista,byl jednak jednym z wielu a nie jedynym autorytetem :wink:Zresztą gdyby nie “Trzy gracje”,nie wiem czy mówiono by o nim tak jak sie mówi.
Poza tym,widziec kobiete a widzieć jak przez bulaja to tez dwie,rozmaite sprawy.
Staram sie dociec skąd ta potworna wizja.Jakis powód być musi…

1 polubienie

Z całym szacunkiem do Twojego humoru @humoreska i moich zdolności do czytania między wierszami.
Uwierrz mi. Nie chcesz.

1 polubienie

Mnie różne rzeczy kojarzą się z… męskimi… :innocent:

Żonie spodobało się Milczenie owiec.

3 polubienia