A wam co się (S)kojarzy(ło) kiEdykolwiek z Kobiecymi kSztałtami…? ![]()
Nie powiem. ![]()
.choć wyobraźnię mam bujną. ![]()
No weż no, nie daj się ciągnąć za ozor ![]()
To są tylko moje skojarzenia i wyobrażenia i mają się nijak do otaczającej rzeczywistości. I takimi pozostaną.
Ku chwale ludzkości.
.a przynajmniej jej połowy.
![]()
Wiedziałam, że jednak jesteś bardzo nieśmiały, i że zgrywasz się tylko na takiego macho… ![]()
mierna prowokacja ![]()
Naprawdę chcesz ???
Poważnie. Nie nalegam. Chcesz odpowiedz - nie to nie. Bo nawet patrząc na słońce - głodnemu chleb na myśli…
Eh. Skwasiłaś wszystko.
Spodziewałem sie niecierpliwej odpowiedzi typu JASNE, DAWAJ, na którą już miałem gotową ripostę:
UWIERZ MI. NIE CHCESZ.
Uwierz mi. Nie chcesz !!!
![]()
mierna prowokacja ![]()
Nie rozumiem tylko dlaczego poranna kawa z wizerunkiem takiej okazałości wieszczy nieudany dzień.
.this could be the best day of your life. ![]()
Nie staraj się zrozumieć wszystkiego, bo wszystko STANIE się niezrozumiałe. Niektórzy nie UROSNĄ nigdy do takich rozmiarów…
Ups. Pomyliłem się w ocenach. Na zdjęciu widać filiżankę kawy o srednicy ok.8 cm. Wizerunek okazałości na jej powierzchni ma jedynie 5 centymetrów.
,to naprawdę może być zepsuty dzień,
![]()
TO są kobiece kształty???
P.P.Rubens acz indywiualista,byl jednak jednym z wielu a nie jedynym autorytetem
Zresztą gdyby nie “Trzy gracje”,nie wiem czy mówiono by o nim tak jak sie mówi.
Poza tym,widziec kobiete a widzieć jak przez bulaja to tez dwie,rozmaite sprawy.
Staram sie dociec skąd ta potworna wizja.Jakis powód być musi…
Z całym szacunkiem do Twojego humoru @humoreska i moich zdolności do czytania między wierszami.
Uwierrz mi. Nie chcesz.
![]()
Mnie różne rzeczy kojarzą się z… męskimi… ![]()
Żonie spodobało się Milczenie owiec.