A wam co się (S)kojarzy(ło) kiEdykolwiek z Kobiecymi kSztałtami…?
Nie powiem.
.choć wyobraźnię mam bujną.
No weż no, nie daj się ciągnąć za ozor
To są tylko moje skojarzenia i wyobrażenia i mają się nijak do otaczającej rzeczywistości. I takimi pozostaną.
Ku chwale ludzkości.
.a przynajmniej jej połowy.
Wiedziałam, że jednak jesteś bardzo nieśmiały, i że zgrywasz się tylko na takiego macho…
mierna prowokacja
Naprawdę chcesz ???
Poważnie. Nie nalegam. Chcesz odpowiedz - nie to nie. Bo nawet patrząc na słońce - głodnemu chleb na myśli…
Eh. Skwasiłaś wszystko.
Spodziewałem sie niecierpliwej odpowiedzi typu JASNE, DAWAJ, na którą już miałem gotową ripostę:
UWIERZ MI. NIE CHCESZ.
Uwierz mi. Nie chcesz !!!
mierna prowokacja
Nie rozumiem tylko dlaczego poranna kawa z wizerunkiem takiej okazałości wieszczy nieudany dzień.
.this could be the best day of your life.
Nie staraj się zrozumieć wszystkiego, bo wszystko STANIE się niezrozumiałe. Niektórzy nie UROSNĄ nigdy do takich rozmiarów…
Ups. Pomyliłem się w ocenach. Na zdjęciu widać filiżankę kawy o srednicy ok.8 cm. Wizerunek okazałości na jej powierzchni ma jedynie 5 centymetrów.
,to naprawdę może być zepsuty dzień,
TO są kobiece kształty???
P.P.Rubens acz indywiualista,byl jednak jednym z wielu a nie jedynym autorytetem Zresztą gdyby nie “Trzy gracje”,nie wiem czy mówiono by o nim tak jak sie mówi.
Poza tym,widziec kobiete a widzieć jak przez bulaja to tez dwie,rozmaite sprawy.
Staram sie dociec skąd ta potworna wizja.Jakis powód być musi…
Z całym szacunkiem do Twojego humoru @humoreska i moich zdolności do czytania między wierszami.
Uwierrz mi. Nie chcesz.
Mnie różne rzeczy kojarzą się z… męskimi…
Żonie spodobało się Milczenie owiec.