Jakos w przypadku Mahomet nie przeszkadza? Tyle, że talliby sa zadzrosnymi mizoginami???
Jak im to nie przeszkadza, to co komu do tego?
Krzywdę tym komuś robią?
A dlaczego"czas i miejsce akcji"umieszczasz w tym odpychającym świecie?
W latach tzw. firm polonijnych,miałem kolegę który był w związku ze swą dawną nauczycielką od rosyjskiego.
Wtedy nikt im nie bruzdził i złośliwie nie komentował.Do tego widać,trzeba przede wszystkim,internetu
Rzadkie bo rzadkie ale przez te ok. trzy lata znajmości ,tych ponad 10 lat róznicy,nic a nic im nie przeszkadzało.
Jak dlugo to trwało,do czego doprowadziło lub czym sie skończyło,nie wiem…To dawne dzieje.Ale ona dzisiaj miałaby 74 lata chyba…Wprawdzie Wharton napisał jedną ze swych najlepszych powieści,pod równie ciekawym szyldem"Spóznieni kochankowie",starając się nadać jak najbardziej ludzką twarz takim zjawiskowym sytuacjom ale…Siebie jakos w tym nigdy na dłużej nie widziałem.Zdarzyło mi sie bodaj raz,jakoś tak,u progu transformacji ustrojowej i nie zagościło na dłużej…
Ironia czy cynizm.?
Mam wsrod znajomych gdzie ta chemia dziala
wnuki sa przyjete do rodu, no to sa klejnotem rodziny
ZIaimportowane BO TAK
Bogowie to wymysł ludzi
Poziom czy pion bez sensu
Ożeniłbyś sie z majetna ciotka Twojej babci?
Jeden z moich kolegów w czasach zaczynania studiów spotykał się z panią 10lat starszą i była to dla niektórych sensacja. A ja uważam, że to nie moja sprawa, jeśli mi tym krzywdy nie robią.
Komu krzywda?
Mam taka w rodzinie,szeroko pojętej gdzie doroslosc i wolną wolę w kwestiach etycznych? ograniczalo sie do osiagniecia, moze nie tyle wieku przyzwolenia, co zdrowego rozsądku?
Moga ze wzgledu na tzw. opinie publiczną,mnie to dotknelo bezposrednio, choć dziadek pieszczotliwie nazywany jest ( gdzie go pochowali to nie wiem, bo paskudnegocharakteru byl) zgredem
Mial 10 lat mniej niz babka
Wez poprawke na wiatr ze ona to rocznik 1899
Na widok baletmistrza w kalesonkach dzis nazywanych leggins mdlala z rozkoszy
No właśnie, czy takie związki kończą się ślubem, w większości razy raczej nie. Są to zwykle wolne związki, trochę pragmatyczne, trochę stawijący na potrzeby emocjonalno seksualne.
Opinią publiczną powiadasz …
No to rzeczywiście powód … Ja się na szczęście nią nie przejmowałem. Ci co mnie dobrze znają, wiedzą o co chodzi.
Czyli kusisz, zeby jakies miedzlyladawanie w wielkim Berlinie?
No przecie, nic się więcej nie martw.
Tylko daj wcześniej znać, bo u mnie grafik napięty. Do końca września jestem zarobiony. Po 4.10 jestem do Twojej dyspozycji. 15.10 jadę do kraju by pogonić pisdzielców, więc też mnie w Berlinie nie będzie.
No to już teraz możesz mniej więcej sobie zaplanować Berlin
W hiszpanskim jest powiedzenie trzech na osle komplementem to nie jest
Znałem dwa małżeństwa gdzie mąż był 10 lat młodszy od żony, oba bardzo udane.
U mnie zalezy od stanu zdrowia matki , jest w stanie wegetacji. Po drodze mi z nią nie bylo nigdy, ale nie jestem zwolenniczka eutanazji czy innego humanitarnego uspienia
W Beirlinie i okolicach?
Nie bylam 20 lat. A zgranie i przystosowanie do grafiku. Ja emerytka, nawet polska. Na stare lata mam wiecej niz bym sie spodziewala.
To nie jest wizyta na cito
Przystosuje sie, Ryanair tez
Moze jakies inne połączenie?
A 17 lat i jedyną przeszkodę stanowil niedoszly teść, ktorym zajął się covid?
…pewnie dlatego, że szybko umarła
Kobiety zyja dłużej.