Zrobiło mi się bardzo smutno

No to dlaczego lubisz sie smucicß
Dlaczego wchodzisz na strony ktore tajie wiadomosci podaja?
Dlaczego czytasz te “wiadomosci”?

2 polubienia

@ratatujka
Bardzo ci wspolczuje
Przypominam sobie jak ladnie o nim pisalas

1 polubienie

No wlasnie
Tez sie nad tym zastanawialam. Po co czytac i sie smucic?

1 polubienie

:slight_smile: Ja do czytania polecam dobre książki :slight_smile:

2 polubienia

:slight_smile: .

1 polubienie

@gra
Wlasnie czytam taka (po raz drugi): " Das Universum in der Nussschale". Po polsku " Wszechświat w skorupce orzecha" Hawkinga - przebrnelam w czasie pobytu ostatnio przez polowe - starajac sie zapamietac polska terminologie
No i mam znow cos do przemyslenia: proponowana (ostroznie) teoria czasu zwinietego na wzor kilku dodatkowych wymiarow. Szalenie interesujace, choc moze nie dla wszystkich

3 polubienia

Rzeczywiście, ciekawy temat. Jeśli tylko nie jest potraktowany jako sf :slight_smile:
Ty to wiesz, jak człowieka zachęcić, jutro jadę do biblioteki, może uda mi się zamówić. W mojej, wiejskiej tego nie będzie, ale panie są tak zaangażowane, że szukają po okolicznych i ściągają dla mnie ( i nie tylko dla mnie) nawet z Poznania :wink:

1 polubienie

@gra
Mam to samo. Bibliotekarki znaja mnie i sciagaja mi ksiazki z centralnej biblioteki.
Ta jednak maja a ze nikt chyba procz mnie nie wypozycza to jest zawsze dla mnie dostepna
Zaznaczam jednak ze temat jest trudny, nawet dla mnie - choc zajmuje sie tym juz od dosc dawna. Ciekawi mnie co twoje zdanie - o tym co tam wyczytasz

1 polubienie

Dziękuję,
A wczoraj zmarł teść :worried:
I zaś niedziela, iplacz i żal

2 polubienia

:black_heart: :black_heart: :black_heart:

1 polubienie