Torqemada by sie inkwizycji bal
Mojego łatwo skrzywdzić się już nie da. Chyba, że broń palna. Jest tak szybki, że bejsbolem go nie da się trafić.
Wczoraj wyciągnął się na parapecie, z oboma parami łap. Spojrzałem i zaraz so szuflady po miarkę sięgnąłem. Zdążyłem pobieżnie zmierzyć wyszło coś ok metra. Dokładnie się nie dało, bo zmienił pozycję w trakcie…
kotowate bejsbolem da sie potraktowac
sa szybsze od swiatla
filcowy ma w sobie geny “po tatusiu”
czyli mialam racje, masz kawal kota żbika
z tata nie bralismy metra a sprężynowa wage
Ważony będzie 6 01, ma umówioną wizytę i szczepienie.
a polakierowanie pazorkow tez?
Pazury ma wielkie, ale on sobie sam reguluje ich wielkość, kiedy jest w plenerze.
kocinek ma duzo szczescia
ludzie potrafia okaleczyc stworki
manikiur i pedikiur na wlasna lape
Rysuje pnie drzew. A, naprawdę, ma czym. W domu jest specjalna konstrukcja do tego, ale rzadko z niej korzysta.
Juz zapomnialem o tych okolicznosciach…Moj pies zginal pod kolami bydlaka traktorzysty a ja bylem wtedy bardzo daleko…
Ale wtedy gdy bylismy razem…Moj pies,jak kazdy ze schroniska chyba,sprzedalby wlasną matke za miske pachnacej karmy…
A jednak…rozumielismy sie.Czasem bez slow i bez gestów…Moj pies byl tchórzem a jednak wykonywal kazde polecenie lepiej niz rekrut…Wystarczylo go wieczorem przytulić i nastepnego dnia byl wiecej wart niz niejeden tzw.“przyjaciel”.
Bardziej od wigilijnych sytuacji,pamietam pewnego sylwestra…Bylo nas ok. 20,w tym paru pieknoduchow co to psa zalowali na 8 godzin przed kanonadą…
O polnocy gdy walono z czego popadnie i wcale nie zrobiono ciszej muzyki,moj pies skorzystal z wyjscia wszystkich na uliczkę i…wstapil triumfalnie na stól by zjeść jakichs kilkanascie cienkich parówek…
Po czym oczywiscie wial gdzie pieprz rośnie
Niemniej do samego konca,zachował żywotność
Szlag mnie trafia na ludzi dreczacyh zwierzeta
Domowe nawet zabijane nie powinny cierpiec
Co do psa czy innego udomowionego drapieznika? Widzialam ludzi, ktorzy nogi z gazu nie zdjeli, bo tylko zwierze
No to ja z takim bym nie jechał…
To byl czlowiek obok w swoim aucie
Zrobilam mu stluczke
Kuźwa, jeszcze żbiko autyzmu dostanie … Ty się chłopie z tym szczepieniem zastanów.
Czekaj ile warzy?
Zaszcepic kota jak dla niego aspiryna jest trucizna?
Ma półtora roku, waży niecałe siedem. A rósł będzie jeszcze drugie półtora roku. Jak się wyciągnie z łapami do przodu i do tyłu wychodzi ca metr, może kilka cm mniej.
Z kotami trzeba ostrożnie
Jak będziesz miał tygrysa🤣
Tygrys to ja jestem…