Żyć mi przyszło w kraju nad wisłą...

Chyba komentarz zbyteczny :frowning:

10 polubień

Tak mi się spodobało , że 2 razy wysłuchałam , brakuje jeszcze zwrotki o tym , że dużo lubimy gadać , mało robić…

3 polubienia

Wisła to teraz małą literą jest pisana?
/jako nazwa rzeki/
bo już nie wiem ,czy mam wtórny analfabetyzm …
WYBACZ!NIE CZEPIAM SIĘ -tylko już nie pamiętam :innocent:
A piosenka w punkt =jak mawiają starzy ludzie…:wink:

1 polubienie

Wiem, to celowo. Internet ma swoje prawa. Na papierze bym tak nie napisal.

1 polubienie

Wiecie co ?
Niezależnie od tego, kogo popieram , kogo nie, zaczynam mieć serdecznie dość ciągłej negacji naszych polityków, wszyscy w jednej sekundzie potrafią wytknąć błędy, ale żeby to zmienić, chętnych nie ma, za biurkiem to każdy hura bura.
Naraziłam się teraz większości na forum, wiem, ale takie są fakty, w krytykowaniu mamy mistrza.

3 polubienia

Jaka piękna opozycyjna przyspiewka :rofl: zmarnowalem 3 minuty…

Smutna prawda.

2 polubienia

Żart. Nawet fajna. To prawda. Ale wali po oczach to ze wykonawca to ta “lepsza” strona a nie jakis bezstronny obserwator…

Żeby to tylko o PiSie było. To jest bardziej ogólne. Dotyczy wszystkich.

1 polubienie

Niestety teraz widać wyraźnie ze jest to… slabe. Polska podzielona a utwór który szerzy nienawiść i dzieli. Czytałem dużo opinii o tym utworze i wszystko jasne. Oczywiście nie dziwne więc ze tutaj się podoba… Na pytamy zwykle oceny są trochę na odwrót niz ogólnie xd same oceny na YT tego utworu świadczą że coś jest nie tak prawda? A ja swój Komentarz tutaj wczorajszy dodałem bez czytania recenzji czy komentarzy czyli nie tylko ja zauważyłem ze jest to głównie atak w prawa stronę… około 1.5 tys lapek w górę i trochę więcej lapek w dół… Brawo… Znowu lewej stronie się podoba, prawej nie. Zresztą nie można ukryć ze pokazana jest tam prawa strona jako to zło i o to głównie chodziło. No i nawet atak na konfederacje gdzie na fladze ze swastyka w filmiku, zrobiona numer 4 czyli numer konfederacji…

Piosenka słaba, mnie się nie podobała… artystycznie słaba