Nierzadko po przebudzeniu się widzę jakąś wpatrującą się we mnie ludzką zjawę, która po minutach rozpływa się i znika. Przyznaję, że w tym jej znikaniu, pomaga mi zapalenie światła, bo jednak zbytnio za nimi nie przepadam, delikatnie mówiąc..
Za dużo bierzesz nieharmonijnych leków
Akurat nie biorę jednych i drugich..
Nie Ty jeden się nad tym zastanawiasz. Zależy, co rozumiemy przez określenie “świat rzeczywisty”. Dla różnych osób oznacza ono coś innego.
I tak trzymaj. Jeśli już to zioła
Polecałbym harmonijne, słodkie owoce..
Osobiście nie wierzę w rzeczywistość otaczającego nas świata. To raczej czyjeś zabawki..
Mogę Ci tylko pozazdrościć widzenia świata czarno białym. Albo tak, albo tak…
Ja widzę dużą ilość różnych odcieni szarości. Często nie jestem w stanie konkretnie odpowiedzieć na jakieś pytanie, bo te odcienie przechodzą jedne w drugie lub mijają się i sprawiają, że nic nie jest takie oczywiste, jak się niektórym wydaje.
Lubię sobie upraszczać zagadnienia, aby łatwiej je ogarniać. To moja skuteczna, metoda odgłupiająca..
Tak, ten świat jest tylko matriksową próbą, gdzie człowiek ma szanse odkryć to, że nie jest do końca realna jego egzystencja. Taki człowiek naturalnie nie istnieje…
Dlaczego, bo po takim odkryciu znikł.
Widzisz, @joko, dzięki mojemu upraszczającemu podejściu, osiągnąłem wysoką świadomość, rozszyfrowałem wiadomonacyjne ogłupianie dorosłych..
A co mowil William Edwards Deming o uzaleznieniu wynagrodzenia od systemow motywacyjncyh? czy marchewka dziala najczesciej jak kij?
On uważał, że takie podejście prowadzi do rywalizacji między pracownikami, zamiast do współpracy, co może negatywnie wpływać na jakość pracy i efektywność organizacji
czy rozszyfrowales, ze marchewka i kij dzialaja tak samo?
Matrix jakis?
Kiedys to byl ezoteryka z tymi widziadlami.
Kolegę @harmonik męczą wyrzuty sumienia i diably podskorne
galezie na dzialkowych jabłonkach piłował
czas, jaki jesteśmy w stanie spędzić na jednej nodze, wyraźnie maleje z wiekiem i może odzwierciedlać ogólny stan naszego zdrowi A jak ćwiczyć?
Jednym z prostych ćwiczeń, które można wykonywać w domu, jest niespieszne zakładanie skarpetki, stojąc na jednej nodze. Regularne ćwiczenia typu joga również mogą pomóc w poprawie równowagi i przeciwdziałaniu upadkom w późniejszych latach.a. Jak długo możesz stać jak flaming?‘’
Nie sprawdzałem, ale do harmonijnych ptaków się nie umywam..
Nigdy flamingom sie kolano w druga strone zgina