Może z racji że nie posiadam netflixa lub podobnej a moze z racji na to coś, oczekuję tego wydarzenia.
Tego dnia ma być premiera nowej/kolejnej odsłony przygód Indiana Jonesa.
Czekacie na coś “długo terminowo”?
W układzie chronologicznym: na wycieczkę, emeryturę i koniec świata. Mam nadzieję, że wydarzenia będą następowały właśnie w takiej kolejności.
I znowu H.Ford?![]()
Parę lat temu widziałem kolejny film i widać było wyraźnie że nie da się wskrzesić Poszukiwaczy…czy Indiany.
Tam nawet Karen Allen mignela…
Nie, nie czekam bo boję koszmarów w stylu Bonda z D.Craigiem…
Ale jak się okazja trafi, pewnie obejrzę😏
Jedyne na co faktycznie czekam w ostatnich latach to kolejne tomy z Cormoranem Strikiem, pióra R.Galbraitha czyli J.K.Rawling
Proponuje to skomasować. Gdy będziesz na emeryturze wybierz sie na wycieczkę na koniec świata.
Hmmm… To jest niezły pomysł. ![]()
Planowac to ja planuję na godzine do przodu i jak sie okazja trafi to korzystam ![]()
Ale owszem w tym zalewie powtorek? Tak.
Ale juz nie Gwiezdnych Wojen na przyklad. Co za duzo to i swinka nie zje. Po ostatniej odslonie I.J. zniechecilam się, ale pewnie ciekawosc zwycięży.
Nie czekam na nic konkretnego. Za dużo mamy w kinach Marvela. Brakuje dobrego horroru albo sci-fi.
Indianę chętnie obejrzę bo lubię tę serię.
zapowiedzi już są kolejnych 3 części. Ciekaw jestem początku - pierwszego jedi.
Pradziadka z rasy homo erectus?
Też czekam na tego 30 czerwca … Można powiedzieć, że długoterminowo ![]()
Czekanie na Godota?
Nie, na Godota nie jest to czekanie …
Można dalej pytać.
Zgadnie ktoś? ![]()
Ma to związek z kimś bardzo młodym?
No pewnie …
Joko specjalistka od zagadek od razu załapała temat…
To się dziewczę przy nas wyrobiło, aż miło popatrzeć ![]()
To teraz niech inni kombinują. Ja już wiem i
Jako osoba ceniąca prywatnosc juniora?
A żebyś wiedziała.
Nie rzucam na prawo i lewo fotek juniora, chociaż ma ich już ponad tysiąc.
Nie przejmuj się. Może Ci się znudzi i będziesz chciał umieścić w dziecięcym alcatraz zwanym kindergardenem
W tym celu należy ćwiczyć rozłąkę zostawiając delikwenta np. z nianią na krótko, aby nauczył się, że jak rodzic pójdzie to wróci…
Już dziś miał swój trzeci dzień w tej instytucji …
Nunu, nie nadążasz za moim juniorem ![]()
Ryczy? ![]()