A czy Prezesunio założył normalną polską rodzinę?

Czy chciałby płacić “bykowe” dla przyszłości narodu? Wg mnie, abp Jędraszewski wypowiedział się haniebnie i bezmyślnie o bolszewikach i ludziach LGBT, bo tak jak Prezesunio chce żyć po swojemu, tak samo obywatele mają prawo żyć w związkach dwóch czy więcej kobiet lub mężczyzn. Zgadzacie się ze mną?

• Nie
  • Tak
  • Trudno powiedzieć
  • Odrębne zdanie podaję osobno

0 głosujących

Zgadzam się. I przesunio też się z tobą zgadza. I jedraszewski też. Nikomu nie chodzi o ludzi w złych słowach o lgbt

1 polubienie

przeciez prezes ma normalna rodzine - on i dwa koty.
i rodzine radyja maryja na dokladke.

3 polubienia

No i dobrze, choć zapewne nie taką normalną polską rodzinę miał na myśli? Przy takich Polska chyba by się zdepopulizowała, co pewnie uznałby za nie do przyjęcia.

A Prezesunio to wygodny ekran, na który każdy może sobie rzutować co tylko mu się w sobie samym nie podoba. Nie on jeden zresztą, bo każdy kraj ma takiego kogoś: Amerykanie mają Trumpa, Francuzi le Pena, i tak dalej. W psychologii nazywa się to projekcją. Porozmawiajmy o tym.

3 polubienia

O moj Boze, takiego absurdu jeszcze nie widzialam…

1 polubienie

A co to jest normalna rodzina?
Bo spotkałem się w wieloma interpretacjami.
Zawsze jak coś sie zdarzy to sąsiedzi mówią “to była normalna rodzina”.
Czasem ta normalność to polegała na tym że policja była u nich tylko 2-3x w roku…

W przypadku KK i jego ostrzeżeń zwróć uwagę iż niestety patrząc na zachód kolejność jest taka:

• zalegalizować związki jednopłciowe
  • nazwać takie związki rodziną
  • dać im prawo do adopcji dzieci - i ten punkt wzbudza największe kontrowersje, nawet wśród ludzi tak tolerancyjnych jak ja, poznałem trochę ludzi homo i NIE DAŁ BYM IM PRAWA DO ADOPCJI bo nie są normalni, nie są zdrowi psychicznie,
2 polubienia

Gdy Prezes mówił o normalnej rodzinie, wtedy na scenę weszła Marta Kaczyńska cała na biało :rofl:

3 polubienia

Co do ostatniego punktu to zalezy od przepisow adopcyjnych w danym kraju, jesli sa odpwiednio restrykcyjne parce niezrowazonych idiotow nawet hetero dziecka nie dadzą

1 polubienie

Normalność i zdrowie psychiczne normalnych ludzi, także hetero, starłbym w proch.

Tez ten trzeci punkt,odnosnie adopcji,u mnie nie przechodzi.
Chociaz nie zagladam ludziom do sypialni,nie interesuje mnie,kto z kim spi.

Wiec teraz potwierdziles,ze twoja psychika sie sypie.
Przykro mi.

Niesamowite że prezes partii promującej rodzicielstwo, macierzyństwo i małżeństwo jest dziwakiem bez baby, prawka i konta. I nasz tradycyjny, bogobojny naród to akceptuje. Pewnie myśli że prezes po prostu nie ma czas na rodzinę. Musi się poświęcać dobru ojczyzny. Mąż stanu. Santo subito.

Myślę że Yarek też jest przedstawicielem LGBT. Nie wierzę że nie ma czasem ochoty zanurzyć korzenia w czymś wilgotnym. Atrakcyjny dla kobiet nie jest. Lubi go tylko pani prezes TK i Pawłowicz.

1 polubienie

W tym względzie prezes jest wybitnym teoretykiem :wink:

2 polubienia

Żeby tylko ten wybitny teoretyk krwawej wojny między Polakami nie wymyślił, bo jak mówił na pikniku: “nie pozwolimy” (czyli nawet gdy suweren miałby inne zdanie), to pachniało to wojną domową Polaków.

1 polubienie

Coś o wojnie Wałesa powiedział, więc jakby co to będzie na niego. Zresztą naród się ucieszy wojną z LGBT. To taka wojna na miarę możliwości tej partii… Wszyscy huzia na ułamki procenta rodaków…
A jak zabraknie wrogów to każdego z nas wskażą.

2 polubienia

Możesz już iść do prokuratury jak masz coś na sumieniu :rofl: będziesz łagodniej potraktowany xd

1 polubienie

Dla dobra narodu każdy musi się poświęcić. To nie jest ważne czy jesteś winny czy nie. Ważne że władza ma być nieomylna i zawsze mieć rację…

2 polubienia

ta to “wiecznie dziewica” :rofl::joy:

Pan gej tylko spółkuje z Renią Grabowską, a przytula się do kota. A Jędraszewski? Trzeba poniewierać konkurencję…

1 polubienie