Naszego drogiego Collinsa1 (@collins02 ). No to przede wszystkim zdrowia i realizacji planów zwiedzania zakątków naszej planety…
Solenizant, z tego co wiem, to lubi. A informacja: Debussy, Morze
Naszego drogiego Collinsa1 (@collins02 ). No to przede wszystkim zdrowia i realizacji planów zwiedzania zakątków naszej planety…
Solenizant, z tego co wiem, to lubi. A informacja: Debussy, Morze
No to Szanowny Kolego,
Od birbanta poczciwego
wszystkiego najlepszego.
Od zimy do lata,
najlepszej muzy świata.
Żeby zdrowie dopisywało
i kasy było niemało.
I żeby nie brakło piwa
A Twoja życia niwa,
zawsze była szczęśliwa.
Tradycyjnie ale szczerze, WSZYSTKIEGO.NAJLEPSZEGO!!! Niech Ci się wiedzie :))
Własnie wrociłem z pracy a tu…Niespodzianka!
Baaaardzo Ci dziekuje za pamieć
I oczywiście za Debussyego ktorego od niepamietnych czasów,niezwykle wysoko cienię!
Czegoś jeszcze zapomniałem,
a napisać bardzo chciałem.
Cobyś quizzzzów robił wiele,
W świątek, piątek i niedzielę.
Tak się wszystkim tym wzruszyłem,
że postanowiłem,
jako żywo,
za Twe zdrowie wypić piwo…
Akurat mam troche pomysłów wiec moze bedzie tego troche…Zobaczymy
Niestety,nie potowarzysze Ci teraz bo musze troche odespać…Ale od niedzieli bedę wolny
Odpoczywaj, należy Ci się.
Kto jak kto, ale ja wiem, co to jest odsypianie nocy.
Szczególnie gdy współpracownik chyba coś łyknął i narobił problemów…Akurat dzisiaj…Jeszcze go takim nie widzialem…
Życzę Ci @collins02 , abyś wsiadł do samolotu byle jakiego, i poleciał do miejsca ukochanego…
Jako, ze Twoj patron oprocz zabijlania smokow inna pozyteczna dzialalnoscia sie zajmuje to zamiast tortu i bukietu wizyty w takim miejscu zycze (z kufereczkiem stoweczek na zakupy oczywiscie)
Tak też myślałam…
Jurek, dużo radości z życia, muzyki, filmów, podróży i relacji międzyludzkich!
Wszystkiego najlepszego pytamowy kolego …
Spełnienia marzeń i żebyś w każdej chwili jak Ci się tylko zachce mógł przylecieć do rodziny.
Nic innego mi po głowie nie chodzi.Trafione!!!Dziekuje…
Jak mi sie to wspaniale czyta!!! Bardzo dziekuje
Dzieki!
Boze ,jaki piękny widok…Mógłbym nie wychodzic z takiego miejsca!!! bardzo dziekuje
Na razie musze sie zadowolic paroma dniami urlopu tutaj…Dobre i to ale faktycznie,o tych lotach tylko myśle…Jak dlugo jeszcze ten pat potrwa?
Dziekuje!