Jestem w pracy do rana.Ale moze cos skubne ok. g. 22.
To jutro, jak się wyśpisz.
Raczej terminatorka
To sie okaze…Z tenisem jest tak ze praktycznie w kazdym turnieju musisz potwierdzać swoja pozycje bo inaczej skaczą ci do gardla ze to juz nie to,ze obniżasz loty lub ze za duzo kasy…
Ot takie gledzenie niedzielnych kibicow i dyletantow,ktorych zawsze,prędzej czy pózniej,bardziej od sportu bedzie interesować cudza kieszeń…
Ale niestety,trzeba z tym zyc.I grać dalej.A czasem to nie jest latwe…A ona dopiero za chwile skonczy 20 lat…
Pierwsza przeszkoda wzięta. Obrończyni Rollanda Garros, nasza Iga, pokonała Słowenkę Kaję Juvan 2:0.
O ile w pierwszym secie Iga rozjechała rywalkę do zera, to w drugiej zaczęły się schody i to bardzo strome. Nasza solenizantka |20| w pewnym momencie zaczęła grać, jak juniorka i przeciwniczka to wykorzystała, gnębiąc naszą Igę. W końcówce jednak, Polka przypmniała sobie, co to jest tenis i wymęczyła tego drugiego seta.
2 : 0 6:0, 7:5.
Dziś Iga Świątek ma urodziny.
Wszystkiego Najlepszego!
Moze strzelić lampke bo kolejny mecz ma w czwartek.
Iga,wszystkiego najlepszego!!!I kolejnych wielkoszlemowych skalpów!!
A ty quizzza zrób, bo dawno skalpa nie miałem…
Jest w przygotowaniu od rana.Ale nie na dzisiaj.
My z Bingolą też robić niedługo będziemy. Najwięksi przestępcy w historii.
Świetny temat…Znowu sobie coś przypomne.
Michał wymyślił. Ale zwrócił się o współpracę.
U mnie temat znacznie prostszy ale mam nadzieje ze zrobie to w miare ciekawie.
“Znani,nieznani,zapomniani”
Oo…, wcale nie prosty. To coś dla mnie. Już ostrzę kły…
Prosty bo chodzic ma o prawidlowe skojarzenie,kto,kim byl…Lub jest.Ale raczej pozostane przy przeszłości.Taki misz masz w sumie ale z drugiej strony,mozna to robic w nieskończoność
Bardzo podoba mi się ten Twój pomysł.
O tenisie tez bedzie.
Zastanawialem sie tez czy ten sam temat nie rozwinąć kiedyś branżowo.Np. tylko sport.
Kurna, o tym sporcie i ja teraz pomyślałem. Miałbym kilku kandydatów. Ale to lepiej na osobny quizzz.
@birbant, @collins02, na sportowo to ja moge nowy aksamitny dresik zalozyc i pojsc na piwo…
Dobra,dobra