A Iga gra dalej!

5:0 bez straty punku. As niemożebny był.

1 polubienie

Oglądam tv i mam laptopa.

Mieszkasz w ue.Teraz to duzo zmienia…

2 błedy Igi. 30:40.

Iga zdeklasowała Czeszkę. 6:0 6:0. Ciężki nokaut.

1 polubienie

To byl FINAL jednej z wazniejszych imprez…Ja nie pamietam żadnego takiego finału…Jakies 6:2;6:1 bywalo…Ale rowerek w finale z tenisistką z top ten?
Niech sie paparazzi wykażą teraz i powiedzą co Karolina robiła wczoraj… :relaxed:
A Iga powinna wskoczyć do"10"
No nic…Wieczorem obejrze…
Na razie w głowie mi sie kręci gdy widze to co widzę…

1 polubienie

Z tego, co zrozumiałem, to wskoczyła do T-10. Zrozumiałem też, że to pierwszy taki przypadek w tym turnieju. Będę oglądał powtórkę tego meczu, jak tylko się pojawi. A tak dobrze grającej Igi, to ja nawet w Paryżu nie widziałem, a oglądałem jej wszystkie tam mecze. Mam nieodparte wrażenie, że dziś nikt by z naszą nie wygrał. To była siła i poezja. Kosmos. Jakiś tenis nie z tego globu. Muszę to jeszcze raz obejrzeć, bo oczom nie dowierzam, że można tak grać. To nie Pliskowa była słaba, to Iga była tak mocna.

1 polubienie

I to by wspaniale o niej świadczylo.Kobiecy tenis bywa nieprzewidywalny ale tutaj widze ze Iga nie zostawiła cienia wątpliwości…
Oj,musialo wszystko wchodzić…
I pomyśleć ze z Krejcikovą Iga broniła dwa meczbole :innocent: :roll_eyes: :innocent:

1 polubienie

A tu dwukrotnie ze stanu 30:40 z niezachwianym spokojem wygrała gemy. Czeszla, ąż rakietę połamała ze złości.

1 polubienie

“Gratulacje dla Karoliny za caly tydzień” :rofl: :rofl: :rofl:
Dobre to było!

1 polubienie

To na tyle ode mnie. Muszę zmykać. Później się pojawię.

1 polubienie

No to faktycznie,witamy Ige w top ten!
Świat bedzie ten final dlugo komentował!

1 polubienie

Barty
Sabalenko
Osaka
Murguruza
Świątek.

Już piąteczka. :grinning:

1 polubienie

Wygrała!
:beer::beer:

1 polubienie

Fajnie by bylo gdyby sie teraz gdzies,zrewanżowała A.Barty.Zresztą cala ta czolówka bylaby daleko w czasach Moniki Seles,Steffi Graff czy Martiny Hingis…

1 polubienie

Ale nastaje czas Igi Świątek. Jakiś fachowiec wyraził się, że kształtuje się kobiecy potwór tenisowy.

1 polubienie

Bardzo prawdopodobne.Borg w mini :innocent:

1 polubienie

Obleciałem trochę tenisowego świata przed paroma chwilami. Ogólnie ton jest taki, że Iga to potencjalna dominatroka.

1 polubienie

Po takim wyczynie nie da sie tego inaczej komentować.
Odrobina przytomnosci pojawi sie BYĆ MOŻE jutro :innocent:

1 polubienie

Na YT powinno już coś być z meczu.

1 polubienie