5:0 bez straty punku. As niemożebny był.
Oglądam tv i mam laptopa.
Mieszkasz w ue.Teraz to duzo zmienia…
2 błedy Igi. 30:40.
Iga zdeklasowała Czeszkę. 6:0 6:0. Ciężki nokaut.
To byl FINAL jednej z wazniejszych imprez…Ja nie pamietam żadnego takiego finału…Jakies 6:2;6:1 bywalo…Ale rowerek w finale z tenisistką z top ten?
Niech sie paparazzi wykażą teraz i powiedzą co Karolina robiła wczoraj…
A Iga powinna wskoczyć do"10"
No nic…Wieczorem obejrze…
Na razie w głowie mi sie kręci gdy widze to co widzę…
Z tego, co zrozumiałem, to wskoczyła do T-10. Zrozumiałem też, że to pierwszy taki przypadek w tym turnieju. Będę oglądał powtórkę tego meczu, jak tylko się pojawi. A tak dobrze grającej Igi, to ja nawet w Paryżu nie widziałem, a oglądałem jej wszystkie tam mecze. Mam nieodparte wrażenie, że dziś nikt by z naszą nie wygrał. To była siła i poezja. Kosmos. Jakiś tenis nie z tego globu. Muszę to jeszcze raz obejrzeć, bo oczom nie dowierzam, że można tak grać. To nie Pliskowa była słaba, to Iga była tak mocna.
I to by wspaniale o niej świadczylo.Kobiecy tenis bywa nieprzewidywalny ale tutaj widze ze Iga nie zostawiła cienia wątpliwości…
Oj,musialo wszystko wchodzić…
I pomyśleć ze z Krejcikovą Iga broniła dwa meczbole
A tu dwukrotnie ze stanu 30:40 z niezachwianym spokojem wygrała gemy. Czeszla, ąż rakietę połamała ze złości.
“Gratulacje dla Karoliny za caly tydzień”
Dobre to było!
To na tyle ode mnie. Muszę zmykać. Później się pojawię.
No to faktycznie,witamy Ige w top ten!
Świat bedzie ten final dlugo komentował!
Barty
Sabalenko
Osaka
Murguruza
Świątek.
Już piąteczka.
Wygrała!
Fajnie by bylo gdyby sie teraz gdzies,zrewanżowała A.Barty.Zresztą cala ta czolówka bylaby daleko w czasach Moniki Seles,Steffi Graff czy Martiny Hingis…
Ale nastaje czas Igi Świątek. Jakiś fachowiec wyraził się, że kształtuje się kobiecy potwór tenisowy.
Bardzo prawdopodobne.Borg w mini
Obleciałem trochę tenisowego świata przed paroma chwilami. Ogólnie ton jest taki, że Iga to potencjalna dominatroka.
Po takim wyczynie nie da sie tego inaczej komentować.
Odrobina przytomnosci pojawi sie BYĆ MOŻE jutro
Na YT powinno już coś być z meczu.