A jak z quizem ekstremalnym? Spróbujecie?

Zapraszam - KLIK!

Tu daleko od kujoństwa - 10/15

4 polubienia

Spróbuję ale później :wink: Pozwól mi się jeszcze jakiś czas poupajać smakiem zwycięstwa i kompletem po guiziku “na drugie śniadanie”. Chcę jeszcze parę chwil czuć się tak, jak teraz, zanim ekstremalny sprowadzi mnie na ziemię :joy:

2 polubienia

O qrwa dajcie spokój.

2 polubienia

**Komplet ** I bez głupich komentarzy, proszę… :sunglasses:

5 polubień

O matko!!! Ale kujonicho!!! Teraz to strach przystąpić, bo jak coś nie wyjdzie, to będziesz z góry dumnym wzrokiem spoglądał :stuck_out_tongue:

3 polubienia

Wiedziałem…, już się zaczyna… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Zazdrość jest całkiem naturalną cechą ludzką :joy: No dobra. Niech Ci będzie. Zachowam się tak, jak powinnam:
Birbant, ale Ty jesteś mądry i niesłychanie zdolny. Cieszę się, że mogę startować w konkursach, w których Ty też startujesz i jestem dumna niesłychanie, że znam przynajmniej internetowo człowieka posiadającego tak ogromną wiedzę :blush:

5 polubień

No to teraz stłamsiłaś mnie na naleśnik. :sunglasses:

3 polubienia

:blush: :upside_down_face:
Birbuś, kiedy ja to całkiem poważnie napisałam. Serio :cherry_blossom:

2 polubienia

:stuck_out_tongue:

2 polubienia

Przy takich pytaniach myślę że najupartszy kujon popuści.
10/15
Bez wstydu przyznaję iż nie znam pokrewieństwa Wisłockiej, nie znam niejakiej Lucas, nie wyobrażam sobie nawet takiego mata, pierwszy raz spotkałem słowo śreżoga, a także nie czytałem Instrukcji obsługi…

4 polubienia

Trudno nie skomentować … chociaż w myślach. :grinning:

3 polubienia

@Antykwa
Dokladnie tak jak ja
Ale pocieszmy sie iz znajomosc tych tematow swiadczy o wiedzy roznorodnej. Ale to niekoniecznie zawsze jest madrosc

1 polubienie

Ciezka sprawa…8/15 i gdy sprawdzilem sobie odpowiedzi,wyszlo pechowo troche…Z tymi pointami oraz przekombinowanymi szachami…Zle takze dageroty…cos tam,Braun,krewniak Agamennona,śreżoga i oddane walkowerem trojkąty…

3 polubienia

Czyli potraktowałeś ten quiz lekko. Tak jak się należy. :yum:

3 polubienia

No nie wiem…Walkower dotyczyl trojkatow bo sie juz zniecheciłem brakiem pewnosci…Ale za ten numer z szachami jestem na siebie zly.

2 polubienia

Kujoństo jest zue. Mnie rzycie óczy

2 polubienia

@Devil
image

2 polubienia

13/15
Trójkąty strzeliłam “na czuja” i trafiłam, dageroty też ustrzeliłam. Tak, że naprawdę wiedziałabym jeszcze o 2 punkty mniej. Aż szkoda, że nie udało się ustrzelić wszystkiego :stuck_out_tongue:

4 polubienia

@joko
To tak jak ja. Tylko mnie sie strzaly nie udaja

2 polubienia