Zapraszam - KLIK!
Tu daleko od kujoństwa - 10/15
Zapraszam - KLIK!
Tu daleko od kujoństwa - 10/15
Spróbuję ale później
Pozwól mi się jeszcze jakiś czas poupajać smakiem zwycięstwa i kompletem po guiziku “na drugie śniadanie”. Chcę jeszcze parę chwil czuć się tak, jak teraz, zanim ekstremalny sprowadzi mnie na ziemię ![]()
O qrwa dajcie spokój.
**Komplet ** I bez głupich komentarzy, proszę… ![]()
O matko!!! Ale kujonicho!!! Teraz to strach przystąpić, bo jak coś nie wyjdzie, to będziesz z góry dumnym wzrokiem spoglądał ![]()
Wiedziałem…, już się zaczyna… ![]()
Zazdrość jest całkiem naturalną cechą ludzką
No dobra. Niech Ci będzie. Zachowam się tak, jak powinnam:
Birbant, ale Ty jesteś mądry i niesłychanie zdolny. Cieszę się, że mogę startować w konkursach, w których Ty też startujesz i jestem dumna niesłychanie, że znam przynajmniej internetowo człowieka posiadającego tak ogromną wiedzę ![]()
No to teraz stłamsiłaś mnie na naleśnik. ![]()
![]()
Birbuś, kiedy ja to całkiem poważnie napisałam. Serio ![]()
![]()
Przy takich pytaniach myślę że najupartszy kujon popuści.
10/15
Bez wstydu przyznaję iż nie znam pokrewieństwa Wisłockiej, nie znam niejakiej Lucas, nie wyobrażam sobie nawet takiego mata, pierwszy raz spotkałem słowo śreżoga, a także nie czytałem Instrukcji obsługi…
Trudno nie skomentować … chociaż w myślach. ![]()
@Antykwa
Dokladnie tak jak ja
Ale pocieszmy sie iz znajomosc tych tematow swiadczy o wiedzy roznorodnej. Ale to niekoniecznie zawsze jest madrosc
Ciezka sprawa…8/15 i gdy sprawdzilem sobie odpowiedzi,wyszlo pechowo troche…Z tymi pointami oraz przekombinowanymi szachami…Zle takze dageroty…cos tam,Braun,krewniak Agamennona,śreżoga i oddane walkowerem trojkąty…
Czyli potraktowałeś ten quiz lekko. Tak jak się należy. ![]()
No nie wiem…Walkower dotyczyl trojkatow bo sie juz zniecheciłem brakiem pewnosci…Ale za ten numer z szachami jestem na siebie zly.
Kujoństo jest zue. Mnie rzycie óczy
13/15
Trójkąty strzeliłam “na czuja” i trafiłam, dageroty też ustrzeliłam. Tak, że naprawdę wiedziałabym jeszcze o 2 punkty mniej. Aż szkoda, że nie udało się ustrzelić wszystkiego ![]()
@joko
To tak jak ja. Tylko mnie sie strzaly nie udaja