Zapraszam - KLIK!
Tu daleko od kujoństwa - 10/15
Zapraszam - KLIK!
Tu daleko od kujoństwa - 10/15
Spróbuję ale później Pozwól mi się jeszcze jakiś czas poupajać smakiem zwycięstwa i kompletem po guiziku “na drugie śniadanie”. Chcę jeszcze parę chwil czuć się tak, jak teraz, zanim ekstremalny sprowadzi mnie na ziemię
O qrwa dajcie spokój.
**Komplet ** I bez głupich komentarzy, proszę…
O matko!!! Ale kujonicho!!! Teraz to strach przystąpić, bo jak coś nie wyjdzie, to będziesz z góry dumnym wzrokiem spoglądał
Wiedziałem…, już się zaczyna…
Zazdrość jest całkiem naturalną cechą ludzką No dobra. Niech Ci będzie. Zachowam się tak, jak powinnam:
Birbant, ale Ty jesteś mądry i niesłychanie zdolny. Cieszę się, że mogę startować w konkursach, w których Ty też startujesz i jestem dumna niesłychanie, że znam przynajmniej internetowo człowieka posiadającego tak ogromną wiedzę
No to teraz stłamsiłaś mnie na naleśnik.
Birbuś, kiedy ja to całkiem poważnie napisałam. Serio
Przy takich pytaniach myślę że najupartszy kujon popuści.
10/15
Bez wstydu przyznaję iż nie znam pokrewieństwa Wisłockiej, nie znam niejakiej Lucas, nie wyobrażam sobie nawet takiego mata, pierwszy raz spotkałem słowo śreżoga, a także nie czytałem Instrukcji obsługi…
Trudno nie skomentować … chociaż w myślach.
@Antykwa
Dokladnie tak jak ja
Ale pocieszmy sie iz znajomosc tych tematow swiadczy o wiedzy roznorodnej. Ale to niekoniecznie zawsze jest madrosc
Ciezka sprawa…8/15 i gdy sprawdzilem sobie odpowiedzi,wyszlo pechowo troche…Z tymi pointami oraz przekombinowanymi szachami…Zle takze dageroty…cos tam,Braun,krewniak Agamennona,śreżoga i oddane walkowerem trojkąty…
Czyli potraktowałeś ten quiz lekko. Tak jak się należy.
No nie wiem…Walkower dotyczyl trojkatow bo sie juz zniecheciłem brakiem pewnosci…Ale za ten numer z szachami jestem na siebie zly.
Kujoństo jest zue. Mnie rzycie óczy
13/15
Trójkąty strzeliłam “na czuja” i trafiłam, dageroty też ustrzeliłam. Tak, że naprawdę wiedziałabym jeszcze o 2 punkty mniej. Aż szkoda, że nie udało się ustrzelić wszystkiego
@joko
To tak jak ja. Tylko mnie sie strzaly nie udaja