A jeśli chcę wynająć pokoj

to kiedyś dawałam na gumtree. Teraz tego już nie ma. Może ktoś z Was wie gdzie umieścić ogłoszenie?

Jest sporo serwisów z ogłoszeniami. Z tych najpopularniejszych:
OLX. pl
Lento. pl
Sprzedajemy. pl
Bazarek. net.pl
Tablica. com
Najwięcej wyświetleń na OLX. W tym roku dałem tam ogłoszenie o wynajmie i ciągu 2 tygodni zgłosiła się wystarczająca ilość chętnych.

2 polubienia

Dzięki, tam spróbuję.

Bardzo skuteczne są tematyczne grupy fejsbukowe, kto wie, czy nie lepsze niż OLX itp.

1 polubienie

Dawne Gumtree to teraz OLX

2 polubienia

Olx to mieszanka kilku portali. Zaczynali pod nazwą tablica.pl

2 polubienia

Istotna jest skuteczność obecnych portalii. Od czego zaczynali?
Pewnie od dzialu ogloszenia drobne w lokalnej gazecie. :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Na uczelniach szukaja dla Erasmusow, moze trafia sie tacy grzeczni niealkoholizujacy sie, co sie chca uczyc a nie imprezowac…

1 polubienie

Na erazmusie?
Optymistka…

1 polubienie

Teraz na olx. Chcesz komuś wynająć czy dla siebie wynająć?

2 polubienia

Na razie postanowiłam się wstrzymać

1 polubienie

Zaczynali od tablica.pl

2 polubienia

Nie wiem. Chodzę zawsze do tej samej, sprawdzonej agencji towarzyskiej
:wink:

3 polubienia

Nie wiem, ja z innej strefy ogloszeniowej, ale ewolucja z papierowych wersji
Tego typu

Codziennie kilkadziesiat arkuszy ogloszen od mieszkan po prace? Uslugi bardziej osobiste wtedy byly fomena gazet codziennych.
Po dzisiejsze portale ogloszeniowe? Wszedzie mialo podobna ewolucje. Moze nieco sie tylko roznic zakresami. A Srgundamano zmienilo nazwe na Milanuncios i w necie ma sie dobrze…

1 polubienie

W Polsce były anonse. Aby dodać ogłoszenie trzeba było wyciąć formularz z gazety. Poległy chyba coś koło 2015 roku.

Wiesz co? Hisyoria to sie cyba zzczdla od tego jak bylo paru oferentoe i jeden zainteresowany. Jak obserwuje zwierzaki to handel wymienny nie jest im obcy .