Po co tak cwaniakować? Tu o zdrowie chodzi. Każda wojna niesie ofiary.
Jeszcze będzie normalnie
To jeszcze powinni pod restauracjami wynajmować parkingi, plus jedzenie gratis przyniesione do auta
Popieram! Trzeba omijać durne przepisy -uśmiercające gospodarkę i życie społeczne…
Co to znaczy brak miejsc? Mam rozumieć że te chciwe górale wynajmują mimo zakazu? Brak słów
bez sensu
To rzeczywiście jest cwaniakowanie, tak jak to Polak potrafi.
Jednak gdyby się tak chwilę zastanowić. Odcinają ci comiesięczny dopływ kasy z której się utrzymujesz: jesz, poruszasz się, płacisz swoje stałe rachunki, kupujesz piwo dla zdrowotności. Żadne wodotryski. A na koncie oszczędnościowym prawie dno widać. Będziesz kombinował gdzie by tu grosza zarobić? Będziesz się łapał za szarówkę?
Można zejść zdrowym z głodu.
Ja się właśnie dziwię że chyba nikt poza mną w tym kraju nie ma oszczędności.
Celowo nie poruszałem tematu oszczędności bo to jest indywidualna sprawa, różnie te zaskórniaki wyglądają. A jak taki hotel utrzymać całe rok tylko z oszczędności?
Trzeba mieć oszczędności. Przedsiębiorca tym bardziej
O boże… Nie ważne że PiS nie pomaga dostatecznie hotelarzom czy zamyka wyciągi… Ale jak mimo wszystko wyglądają w tym wszystkim chciwe durnie od hoteli którzy mimo całej pandemi tak bawią się ludzkim zdrowiem to pozostanie im na zawsze zapamiętane xd każdy dotychczasowy rok plus w ostatnich latach sylwester tvp… Oni śpią na kasie… Nawet gość który wynajmuje kilka pokoi przez cały rok…
Nie rozumiem tego… Każdy cierpi i liczy straty przez pandemie a ci zarozumiali ludzie liczyli ze mimo wszystko ich to ominie… Bo jak PiS mógłby ich “skrzywdzić”… No trudno… Xd
Jakos wyjątkowo jest mi ich nie żal…
Szczegolnie po roku zarazy i u progu kolejnego roku pandemii.
Były państwowe tarcze
ot problem
za cholere nie bylo zyskow, a teraz same straty?
Ciebie też Mateuszek oczarował swoimi tarczami?
Państwowe tarcze? Rząd dał? A wiesz, że rząd żeby komukolwiek dać, to musi przedtem zabrać Tobie?
Nie skądże on tego nie wie, on jest głupszy niż ci się wydaje. Truizmami rzucasz jak dzieciak na szambonerii.
Takie życie - raz na tarczy wiwat zwycięstwo, a raz pod tarczą - prezesie centurionie polegliśmy. Ave
Taki mamy system. Chyba wszędzie tak jest. Wkładasz 2000 zł, wyjmujesz 800.
Im mniejsze różnice tym żyje się lepiej.
system gospodarczy sie rozsypał