Ja sobie nie wyobrażam co to będzie, jak oni ponownie wygrają wybory, a wszystko na to wskazuje, że tak.
Nawet nie mam na kogo głosować i to jest smutne, a zarazem przerażające.
Tak. Bo opozycja tez nie buduje wizerunku na pomysle tylko na konfrontacji
Oni pomysłów nie mają już od dawna, a przede wszystkim porządnego lidera.
Tak sobie myślę że najstraszniejsze iż do tego przyłączają się ludzie, którzy chcą się czuć lepszymi od kogokolwiek
Ojej rozplacze się…
A powinieneś… Te dziecięta Cię rozdepczą za czas jakiś…
Strach sie bac. Przypomina mi to Wenezuele.
Prezes subito?
Gnom i tak poprowadzi pis do zwycięstwa. 13 października po 21:00 będą strzelać szampany.
Bo naród głupi i wierzy w darmowe prezenty. A że przez demografię seniorów jest więcej niż młodziaków - jest jak jest.
A kogo to dzieci? Nazwiska prosze
Zawsze poprawia ci się humor, gdy powiesz sobue że PiS wygrał bo naród głupi no nie? XD. Już nawet wytłumaczenie macie które dyskryminuje myślących inaczej
Zobaczysz co będzie za kilka lat. Nikt tego szamba nie posprząta. Putin jest cierpliwy.
Przeciez wg PiS “myslacymi inaczej*” sa jego przeciwnicy czyli mniejszosc popietajaca zlodziei, kosmopolitow i zboczencow.
(* ) To eufemizm.
Masz problem?
A według tych “myślących inaczej” myślący inaczej i też gorsi ludzie od nich są ci którzy głosują na pis
Jakiego szamba? Lgbt wylewa? Czy może miałeś na myśli te biedne dzieci?
Gumowy ja sie zawsze zastanawiam co ty tyle piszesz skoro później wyskakują max. 2 zdania?
Biedne to one są pod sutanną.
Składam liter
A co one mają wspólnego z Kościołem?
Zjednoczona lewica w sondażu dla Rzeczpospolitej ma prawie 12%. I w tym kierunku idę