Osobiście wolę to miejsce ze względu na dobry antytrollizm. I lepszą obsługę. Ale w wypadku, gdyby stare forum nadal funkcjonowało, będę udzielał się na obu.
Z poważaniem: szanowany birbant.
To szanowany coś mi tu przyznało.
Osobiście wolę to miejsce ze względu na dobry antytrollizm. I lepszą obsługę. Ale w wypadku, gdyby stare forum nadal funkcjonowało, będę udzielał się na obu.
Z poważaniem: szanowany birbant.
To szanowany coś mi tu przyznało.
No ja tam nie wrócę z wiadomych przyczyn.
Jeżeli nie zamkną, to dopiero tam trolowisko się zrobi.
Mi się bardziej tu podoba
Farfocel będzie miał.rece pełne roboty.
dopoki nie znajdzie sie chetny na pozostalosc po starym pytamy to bedzie sie pokazywalo, ale bez jakiegokolwiek wsparcia zamieni sie w trollowisko, a i problemy z logowaniem moga byc. co obstawiasz @birbant? po nas (oprocz potopu oczywiscie) bedzie stronka o kredytach, lekach czy chinski bazar?
Nie wiem co zrobic…Mam odruch wymiotny na widok grzechotnika a z drugiej strony,to całe pisdzielstwo szczeniakow na starym forum…
Zreszta akurat w czerwcu,to wszystko bedzie dla mnie malo ważne…
wybierasz sie na wakacje?
Najpierw,począwszy od dzisiaj,mam zapieprz,dziewieciodniowy.A potem 2 tygodnie urlopu
Obstawiam kaffeteria bis
raczej malo prawdopodobne - maja juz jedna, wiec przy obecnych tendencjach - “opytymalizacja przez centralizacje” drugiego nie stworza,
tylko, ze ktos ciagle zapomina, ze slowo “optymalizacja” niekoniecznie musi byc zwiazana z optymizmem - moze byc tez dno, mul i wodorosty
optimum to zarowno maksimum jak i minimum.
Tylko i wyłącznie trolowisko na myśli miałem.
@birbant na chłopski rozum to biorąc myślisz, że Oni zadawaliby sobie tyle trudu, żeby nas poinformować o zamknięciu pytamy i zakładali dla nas specjalnie na kafeterii grupę/pokój, gdyby forum miało dalej istnieć?
Wątpię, ile razy była taka sytuacja, że kazali nam czekać do poniedziałku, bo w weekendy nikt nie pracował?
W poniedziałek zobaczysz co się stanie.
Na chłopski rozum , to oni od trzech lat mają nas w dupie.
Dokładnie i dodałabym, że znacznie dłużej.
Obstawili forum dużą ilością modów, bo wiedzieli, że za jakiś czas pytamy upadnie bez administratora.
Oni nas olali, a my nie mając odskoczni tkwiliśmy w tym marazmie, ale nie przewidzieli takiej sytuacji, że stworzy się nowe forum.
Jestem przekonana, że pójdziemy w otchłań w poniedziałek, a to też świadczy o ich kompetencji, bo żadnemu nie chciało się ruszyć doopska, żeby to zakończyć o czasie.
Możemy poziwiać samych siebie, że w tych warunkach dawaliśmy radę, choć wielu wartościwych userów nie wytrzymało psychicznie, szczególnie ataków tych śmierdzieli troli,
@birbant, znam forum (kocie), stworzone wlasnie przez niedobitki - tam pare osob, wpisy to jak kogos najdzie - jest kilka osob, kazdy ma uprawnienia moderatora i porzadek, ze jak w przyslowiu “z podlogi mozna jesc”. wszystko jest kwestia ludzi.
Ale na kocim forum można się o coś kłócić?
Pewnie o ładność poszczególnegp kota.
Faktem jest, że niektórzy są w stanie o wszystko. Mnie kiedyś baba zaatakowała, że napisałam, że nie mam w domu dywanów, bo nie lubię. To jej tłumaczę, że nie lubię w ogóle zbyt wielu dodatków, nie mam nawet zasłon ani firan, a ona jeszcze bardziej oburzona w twarz mi wykrzyczała, że ma nawet serwetki i dzięki temu jej mieszkanie jest ciepłe i przytulne a moje zimne! O!
Ze śmiechu prawie padłam