@anon44086484, spolecznosc kociarzy to pierwsza do “darcia kotow” - wrzuc takim temat wyzszosc suchej karmy nad mokra w swietle nowych teorii na temat zywienia metoda barf i masz noc z glowy…
ja mam dywany, firanki, serwetki - bo lubie. magnesiki na lodowce tez…
ale mieszkania innym urzadzac nie bede
@okonek na psich forach jest to samo
To wychodzi na to @okonek że to ty mnie zaatakowałaś przyznaj się
Nawet jej tłumaczyłam, że u innych mi to nie przeszkadza.
Doszłam do wniosku że kobieta ma albo coś z głową, albo mój nick szczególnie ją uwierał.
Z tymi kociarzami to masz rację
Nic teraz,wlaczasz dwie strony i jadziem panie zielonka
a co mi tam, ja osoba zgodna, a do mojej sasiadki (Hiszpanki) to Ci daleko - w ubieglym roku zarzadzila remont - przemalwala wszystko na bialo, lacznie z sosnowymi meblami i kafelkami w lazience (sa specjalne farby) - ale przeciez ja w tym jej prosektorium mieszkac nie bede…
W jednej łazience też przemalowalam stare kafle na biało wiesz jak ładnie?
I w domku na wsi starą boazerię też przemalowalam na biało, bo też są farby do tego
A niech sobie funkcjonuje. Nie żałuję mu, co mi tam. Że trollowisko się tam zrobi? Ale Birbancie, popatrz na to pozytywnie. Prezentuję nowy produkt internetowy: troll kiszony w sosie własnym…
Pięknie się tematu trzymata…
Śmiać mi sie chce z tego wszystkiego. Fajnie, że tutaj stworzyło się realne alter.pytamy i że dyskusje śmigają bez końca. Ciekawe co będzie w przypadku, gdyby jednak stare pytamy wciąż dalej trwało. Chciałbym wierzyć, że wtedy tak i tak, tutaj mogło by się coś dalej rozwijać a i zasoby ludzkie pewnie mogły by się realnie stamtąd pojawiać, co tylko na zdrowie by to nam wyszło.
Oj tam oj tam, małe offy są wskazane.
Jeśli poinformowali modów, że będzie zamknięte, to tak będzie. Tylko dla nich to obojętne czy nastąpi to teraz, czy za tydzień.
Stare Pytamy pewnie zmieni nazwę na Zakon Ojców Trolianów …
Kuchnia o Siostrach Troliankach zapomniałem …
Nie mam nic przeciwko.
ja nie mam nic przeciwko bialemu we wnetrzach, ale wszystko??? lacznie z pokrowcami na sofe i fotele?
I kto by to mial prac
a jeśli nawet nie w poniedziałek, to się stanie wcześniej czy później. Ja sobie tak wyobrażam jak tam to funkcjonuje:
- Łooo mamy info że Kubica założył okulary - Dawać to na główną z tytułem “Lepsze perspektywy dla Williamsa i Kubicy”
- Zaraz coś tam miałem sprawdzić… zresztą nie ma czasu bo aktor serialu jechał skuterem - “Niebezpieczna jazda celebryty”
- Te młody, zobacz czy żeśmy pytamy wyłączyli?
- Co to jest pytamy?
- Takie tam, gdzie sobie gadają i za mało sensacji.
- A gdzie to się sprawdza, bo jak wrzucam w przeglądarkę to wyskakuje Zapytaj?
- Dobra, później… teraz Kaczyński się uśmiechnął - “Grymas bólu na twarzy Jarosława Kaczyńskiego”
to Ty nie doceniasz Hiszpanek - one sie rodza z mopem w garsci, piorkiem do kurzu w pupie i instnktownie zanim sprobuja mleka matki to juz pieluszki do pralki zanosza.
A ja myslalem,ze tylko wloszki tak maja.