Właśnie! Bardzo dobrze to przedstawiłeś, tak to zapewne wygląda.
zapomniales o brytyjskiej rodzinie krolewskiej
No nie, wszystkoto przesada, zlewa się i robi się mdło.
A tymczasem na starym balanga
Proponuje zajrzec tam
Zobaczysz co tam robisz aktualnie
Polecam
Na trąbie gram.
A ja pięknie tańczę
A propos tych kocich forów, sugerujesz że byłabym zbesztana jakbym powiedziała że najlepiej kota żywić szynką, pstrągiem, karma suchą, twarogiem, śmietanką i surowym mięsem ?
Na pewno. Tez bywam na takowych. Moje ulubione to Teoria Wszechkota. I o wychodzenie są kłótnie. Ja rozumiem sens nie wypuszczania kotów, ale moje biegają gdzie chcą.
Moja kotka tez biegala gdzie chciala i mam teraz cztery kocieta do oddania
Na szczescie,juz sa chetni
To się nazywa double universe. Podwójny świat, pewnie jakiś ciekawy eksperyment robiony na nas.
A ja podpieram ścianę xd
Szukasz partnerki podobno;)
A stare, dobre Pytamy trwa. Zaszalał tam jeden troll. Głupota ludzka jest bezgraniczna.
Gównojad sie przebudził…Jakim ograniczonym śmieciem trzeba być…Pol zycia mu minie na złośliwości i głupocie.
A moze on jest sparaliżowany od pasa w dół,nie moze sie przemieszczać i teraz sie msci za swoje nieszczeście?
Sparaliżowany, to on ma mózg.
Tego nie kwestionuje bo to chyba kazdy wie.Wszystko jednak wskazuje ze to coś więcej…
A moze po prostu kiła?
Na szczęście tu wstępu nie ma. Chyba, ze pod innym nickiem. Ale grzeczniutki być musi.
Juz dawno tu był…Jestem tego pewien.A jak nie on to ta zawistna i złosliwa małpa bez nicku lub z kilkoma na niebiesko.
Jeżeli to pierwsze, to, prędzej, czy później da o sobie znać. To się go pogoni. A co do drugiego, to za bardzo orientacji nie mam, o kogo chodzi.
Nie bede podawal nicku bo jeden to za malo…Ale przypomnij sobie kto zadawal setki pytan bez sensu i to zawyczaj jak nie po nocach to oświcie.