harmonijne ptaki fruwające, motyle, małpy nadrzewne, że nie są wrażliwe na tzw. klęski naturalne, jak cywilizowany, bezmyślny gatunek ludzki?
Kolrgo motyle co Ty wiesz o fruwaniu?
Wszystkie gatunki DSHN-u (Doskonałego Systemu Harmonii Natury) nie głupieją cywilizacyjnie, jak ogłupiany gatunek ludzki.
To jesli tak tejrdzsz i masz się za czlowieka zbawce ludzkosci? Czemu u mnie nie siedzisz na parapecie ?
Odpowiedź? W klimacie srodziemiomorza ? Można tylko po co?
Siedzę wszędzie tam, gdzie dominuje DSHN, i zachęcam bezmyślny, cywilizowany gatunek ludzki do kierowania się moim nauczaniem, bo życie jest wieczne i mądrze potrafić w nim się atrakcyjnie poruszać.
Prosisz się o sanatorium sadystką nie jestem. Kopac leżącego ???
Nie kochasz obserwowania ptaków, motyli, ich boskiej genialności przy bezmyślności nieharmonijnego, cywilizowanego gatunku ludzkiego?
Nie kocham Ciebie? No cóż nikt nie jest doskonały
Też nie kopię leżących cywilizowanych nieharmonijnych, bo nie wszyscy z nich mają złe chęci, a i osiągnięć mają nie mało.
Jak zwykle manipulujesz HOKO!. Większość katastrof naturalnych, jak wybuchy wulkanów, powodzie, susze, tornada czy huragany czynią olbrzymie spustoszenie w świecie harmonijnych zwierząt, ich siedlisk, gniazd, miejsc żerowania, itp.
Wulkany, powodzie użyźniają glebę, susze można przypisać ludziom cywilizowanym, podobnie tornada, huragany. Kto tu manipuluje?
Daj koledze pomarzyć
Ze zbawicielem zostanie? Wiara czyni cuda? A ja mam uprawnienie do moderacji. duzo bym dala gdzie na dzień dzisiejszy wędruje administracja?
I znowu sam sobie przeczysz. Wulkany i powodzie faktycznie użyźniają glebę ale dopiero po pewnym czasie! A wcześniej zabijają miliony harmonijnych zwierzątek. W dodatku – komu użyźniają? Patologicznemu gatunkowi ludzkiemu, żeby mógł uprawiać ziemię, czego harmonijne istoty jakoś nie potrafią. .
Myślisz, że jak taki wulkan pierdyknie chmurą dymu, gazów i siarki to harmonijne ptaki fruwające, motyle, kawki i szczygły będą wdychać to jak wonny nektar?
Myślisz, że jak wezbrana rzeka albo tsunami zaleje kilkaset kilometrów kwadratowych terenu to wszystkie zwierzęta będą z rozkoszą kąpać się w darmowym basenie?
Kolego nie wymagaj myslenia bedzie Ci łatwiej
Jesteśmy skazani na bycie na ziemi. A wystarczyło by wznieść się w powietrze by uniknąć tragedii. Jak ptaki.
Skrzydlate? Nie używam.
A jak masz lęk wysokości?
Harmonijne małpy, też są skazane na bycie na ziemi.
@harmonik No proszę Cię.