A ten to kto?

Na tym teledysku jest:
Kowboj,robotnik,indianin,jakaś odmiana homoseksualisty,policjant(poznałem po kajdankach bo te rajtuzy jakieś takie podejrzanie za obcisłe) …i nie wiem co to za jeden,który wygląda jak partyzant kubański?

3 polubienia

Bo to jest partyzant kubański w cywilnych butach :wink:

4 polubienia

Jestem w pracy i nie mam wglądu w to co puszczasz…Ale zakładam ze to Village People i nie"ten" a oni.
Dyskotekowa opoka homoseksualistów i to od końca lat 70-tych.
W sumie fajna muza [kiedyś grano i aranżowano-dzisiaj dusi się guziki…] ale wizualnie to i oczy i zeby bolą…Jeszcze tylko Mercurego w podkoszulku brakuje… :nauseated_face:

3 polubienia

Może to ichne z lat 70 mundury “leśnych ludków/strzelców”(wojska obrony terytorialnej) :wink:

1 polubienie

Właśnie chciałem to napisać, ale wygrałeś, :+1: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie napiszę, jak się ich wtedy nazywało, bo posiadam resztki dobrego wychowania.

3 polubienia

Resztki posiadasz? A gdzie pozostała część?
Tylko na nich zerknąć wystarczy i od razu widać, że to “mało męscy chłopcy” :joy: Przecież to widać natychmiast. :smiley:

2 polubienia

Mało męscy chłopcy, to zwrot grzecznościowy w porównaniu do tego, co nie napiszę… :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Ja ten zwrot “załapałam” od ś.p. Zygmunta, gdy sobie przez telefon gaworzyliśmy na temat Bodo (bo go dałam w jakimś rebusie).

3 polubienia

Ten drugi z prawej to nie policjant, tylko motocyklista.

2 polubienia

Prawie tak :wink: Policjant motocyklowy bo ma kajdanki…

1 polubienie

Kajdanki czasem służą do pikantnych zabaw! :slight_smile:

1 polubienie

Też :wink:

1 polubienie

Na Wikipedio w artykule o tym zespole ktoś zrobił mały żarcik. Kto pierwszy znajdzie?

1 polubienie

Ja nie znalazłem ale wiem,że to żołnierz.
Tylko nie zgadza się ->“Zespół znany jest ze swoich kostiumów, w których występuje na scenie (przebierają się za policjanta,Indianina,budowniczego,żołnierza,motocyklistę i kowboja).”
-Homoseksualistę pominęli a z policjanta zrobili 2 osoby(policjant i motocyklista).

A sprawdź linki nazw zawodów :slight_smile:

Bob Budowniczy?

1 polubienie

Tak! Ludzie czasem robią takie żarty :slight_smile:

1 polubienie

No to zart poza moim zasiegiem, jedynego Boba z keskowek jakiego znam to Sponge Bob.
Taki żółty w kanciatych spodenkach.

1 polubienie

Hmmm… Wtedy? Wtedy nie byliśmy ofiarami tęczowego “terroru"i doprawdy, nie przypominam sobie żadnych, nawet drobnych zlosliwostek w stronę onych…A jeśli nawet to najwyższej w stylu"krokodyla” Dundee.:grin:

1 polubienie

Z tego, co się orientuję, jakaś chrześcijańska organizacja dla mężczyzn chciała mieć piosenkę, która by zachęcała do wstępowania do niej. Niestety, ktoś nieznający się na ówczesnej muzycę zlecił to zadanie zespołowi z nurtu kultury LGBT.

1 polubienie