Trzeci komplet !!! dziś Otwieram piwo!
Zrobiłeś świetny quizzzz, mam na myśli pomysł. A co do pytań, tu już chyba sympatia do mnie Tobą kierowała, bo, naprawdę, nie sprawił mi kłopotu.
Dostałam gratulacje i że jestem prawdziwym mistrzem i ekspertem. I jeszcze uśmiech na końcu
Udało mi się mieć wszystko dobrze
Bo @collins02 i do Ciebie ma wiele sympatii…
Jednym słowem - udało się nam
Bo ma się te chody…
A Ty znowu swoje…Nudziarz!!!
Ale fakt…Przy wbijaniu pytań doszedlem do wniosku ze to jeden z najlatwiejszych jakie zrobiłem w ogóle…Z tym ze wdziecznie sie o niektorych sprawach opowiada.
I tu mnie troche zaskoczyłas bo nijak nie widze Cie przy pilce noznej z przed 30 lat,na przyklad
Gratuluje!
Tu miałam tylko dwa nazwiska do wyboru
ot problem? Brazylia?
11/12
kojarze Pelego,potem dlugo nic
Aż tak???Faktycznie,to bylo chyba najtrudniejsze,jesli choc troche sie w tym nie siedzialo…
Przy okazji,poprosze o kolor dla zwyciezcy
Świetny quiz! Gratulacje za pomysł
8/12 - parę głupich błędów.
Prawdziwych nazwisk Pelego i Garinchy, to jako gnojki, na podwórku, na pomięć się uczyliśmy, i nie daj Boże temu, co nie potrafił ich wymienić. To byli dla nas jacyś bogowie.
wybronilam sie przed linczem
A chciał ktoś linczować?
Czyli…Jednak nie taki łatwy?Nie wiem co sknociłeś ale myślałem ze juz tylko same “12” dzisiaj będą
Dziekuje!
Te cholerne hiszpańskie i portugalskie tasiemce! No i wstyd się przyznać, Wolter
Garinchy nie jestem w stanie obecnie ale Pele?Edson Arantes Do Nascimento,choćbys mnie spytal po imprezie
Aaaa…To juz wszystko wiem.Mnie sie tak skandynawskie nazwiska nie trzymają.A jeszcze gorzej mogloby byc z niemieckimi.
Garrincha? Manuel Francesco dos Santos. Drybler wszechczasów, niestety nie prowadził sportowego trybu życia. To on wymyślił wybijanie piłki w aut, gdy obojętnie, której drużyny zawodnik leżał na boisku.
Brazylia w składzie z Pele i Garrinchą nie przegrała żadnego meczu. Dwóch wszechczasowych wirtuozów.
W tym czasie Portugalia miała równego im piłkarza. Eusebio.