że będzie trzytygodniowa kwarantanna narodowa? To, że będzie, to nic. Najważniejsze że NARODOWA. Niedługo będą sracze narodowe…
Słyszałem. Do 17 stycznia czyli do końca ferii. Całkowicie ujebane stoki i hotele.
W galeriach tylko otwarte spożywcze, apteki i drogerie.
W Holandii " tylko" 14 tygodni. Z możliwością skrócenia lub wydłużenia.
I dali jakąś poprawkę co do tych przekrętów na wyjazd służbowy? I bardzo dobrze tak… Hotelarzom i turystom XD ci tam w górach to przyjmowali by ludzi do hotelów na “wyjazd służbowy” , nie patrząc na niebezpieczeństwo… Dla nich się tylko kasa liczy
Holandia ma zbyt wiele duzych miast na przestrzeni naszych,mniejszych wojewodztw.Nie mają wyjscia bo to tykająca bomba zegarowa.
Dokładnie, Amsterdam, Rotterdam i Utrecht zaznały już całkowitego zamknięcia. A teraz cały kraj. Chorych już wywożono do niemieckich szpitali.
A ja mam problem z fryzjerem…
To wprawdzie nie rozwiąże twojego problemu z fryzjerem, aczkolwiek może być pomocne w rozwiązaniu problemu rosnących włosów.
.problem fryzjera pozostaje niezmieniony.
Polacy obchodzili obostrzenia. Wystarczyło oświadczyć że jest się służbowo.
W sylwestra będzie godzina policyjna. Ograniczone do minimum wyjścia z domu.
Hotelarze, górale, fitnesi i restauratorzy raczej za 3 lata na PiS nie zagłosują. Artyści też.
Włosy można spryskać randapem. Wyżre do cebulki.
Ja właśnie podjąłem decyzję że jadę na Sylwestra do znajomych. Miałem nie jechać… ale nikt nie ma prawa mi zabronić wychodzenia i przemieszczania się! Niech spieprzają!! Mam nadzieję, że ten rok nas uwolni od tych idiotów
Dopiero wybory pozwolą usunąć tę mafię.
Żadne wybory… na taczkach trzeba wywieźć szkodników!
Nie ma jedności w opozycji, lidera i wizji. Mamy tylko bite przez psy kobiety.
Dopiero wybory
PiS znów rośnie w sondażach po unijnym szczycie. Także nie wcześniej jak wybory.
U nas dosc elastycznie
Od dawna jest godzina pilicyjna i zakazy przemieszczania sie bez potrzeby. Zarzadzanie na szczeblu centralnym jest ograniczone do minimum, decyzje podejmuja samorzady - zwykle zaostrzajac warunki.
Ale calkowite zamkniecie to tylko w przypadku bardzo zlej sytuacji - tym razem wypadlo na Kanary ze szczegolnym wskazaniem Teneryfy i polnoc Hiszpanii - Katalonia, Kraj Baskow.
Ludzie tez troche kombinuja, ale nie tak ostentacyjnie.
Jakie wybory? Zobacz co robili w prezydenckich… żadne wybory.
W stylu PRL? Czy korespondencyjne?
Chociaz korespondencyjnych to sie beda bac patrzac na przyklad Trumpa.
A to PO by im stoków i hoteli nie zamknęło? Xd