A wiecie

że będzie trzytygodniowa kwarantanna narodowa? To, że będzie, to nic. Najważniejsze że NARODOWA. Niedługo będą sracze narodowe…

5 polubień

Słyszałem. Do 17 stycznia czyli do końca ferii. Całkowicie ujebane stoki i hotele.
W galeriach tylko otwarte spożywcze, apteki i drogerie.

4 polubienia

W Holandii " tylko" 14 tygodni. Z możliwością skrócenia lub wydłużenia.

3 polubienia

I dali jakąś poprawkę co do tych przekrętów na wyjazd służbowy? I bardzo dobrze tak… Hotelarzom i turystom XD ci tam w górach to przyjmowali by ludzi do hotelów na “wyjazd służbowy” , nie patrząc na niebezpieczeństwo… Dla nich się tylko kasa liczy

Holandia ma zbyt wiele duzych miast na przestrzeni naszych,mniejszych wojewodztw.Nie mają wyjscia bo to tykająca bomba zegarowa.

3 polubienia

Dokładnie, Amsterdam, Rotterdam i Utrecht zaznały już całkowitego zamknięcia. A teraz cały kraj. Chorych już wywożono do niemieckich szpitali.

2 polubienia

A ja mam problem z fryzjerem…

1 polubienie

To wprawdzie nie rozwiąże twojego problemu z fryzjerem, aczkolwiek może być pomocne w rozwiązaniu problemu rosnących włosów.

image

.problem fryzjera pozostaje niezmieniony.

5 polubień

Polacy obchodzili obostrzenia. Wystarczyło oświadczyć że jest się służbowo.
W sylwestra będzie godzina policyjna. Ograniczone do minimum wyjścia z domu.
Hotelarze, górale, fitnesi i restauratorzy raczej za 3 lata na PiS nie zagłosują. Artyści też.

5 polubień

Włosy można spryskać randapem. Wyżre do cebulki.

4 polubienia

Ja właśnie podjąłem decyzję że jadę na Sylwestra do znajomych. Miałem nie jechać… ale nikt nie ma prawa mi zabronić wychodzenia i przemieszczania się! Niech spieprzają!! Mam nadzieję, że ten rok nas uwolni od tych idiotów

4 polubienia

Dopiero wybory pozwolą usunąć tę mafię.

3 polubienia

Żadne wybory… na taczkach trzeba wywieźć szkodników!

2 polubienia

Nie ma jedności w opozycji, lidera i wizji. Mamy tylko bite przez psy kobiety.
Dopiero wybory :pensive:

2 polubienia

PiS znów rośnie w sondażach po unijnym szczycie. Także nie wcześniej jak wybory.

:rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

U nas dosc elastycznie
Od dawna jest godzina pilicyjna i zakazy przemieszczania sie bez potrzeby. Zarzadzanie na szczeblu centralnym jest ograniczone do minimum, decyzje podejmuja samorzady - zwykle zaostrzajac warunki.
Ale calkowite zamkniecie to tylko w przypadku bardzo zlej sytuacji - tym razem wypadlo na Kanary ze szczegolnym wskazaniem Teneryfy i polnoc Hiszpanii - Katalonia, Kraj Baskow.
Ludzie tez troche kombinuja, ale nie tak ostentacyjnie.

1 polubienie

Jakie wybory? Zobacz co robili w prezydenckich… żadne wybory.

1 polubienie

W stylu PRL? Czy korespondencyjne?
Chociaz korespondencyjnych to sie beda bac patrzac na przyklad Trumpa.

A to PO by im stoków i hoteli nie zamknęło? Xd

2 polubienia