Prowokacja?
ACHTUNG !
Tekst został napisany przez pierwszo-, a przetłumaczony przez drugoklasistę.
Narodowcy swój urzędowy na polski nieudolnie przetłumaczyli. I są za tępi żeby któryś znać porządnie.
Kto to podpisał? Nie mogę doczytać, generał ?..?
Generalny (tu mozna wstawic dowolna inwektywe) Rzeczpospolitej
Kto podpisał? Parteigenosse Bąkiewicz.
Powariowali!
Nie, oni tak maja w model wbudowane od zawsze. Brak wiedzy i chamstwo występują na ogol w symbiozie z faszyzujaca władzą.
Dokładnie. @ZiraaeL , @birbant , @elsie , @okonek , i kto jeszcze będzie chciał: pośmiejmy się razem z ludzi uparcie wyznających ten idiotyczny pogląd, że niepodległość ma jakąkolwiek wartość. Zapraszam…
Nie wiem, odpowiem w swoim imieniu - może jestem pozyteczna idoitką i niepodleglosc ma dla mnie nieco inny ksztalt niz chamskie zagrywki podgolonych karkow, napakowanych sterydami, obrazajacych pamiec tych, dla ktorych Ojczyzna to cos wiecej niz kibolskie ustawki i swieto narodowe to nie okazja do zadymy, a chwila zadumy?
Moi przodkowie walczyli z faszyzmem a nie o faszyzm w wykonaniu tych troglodytow. A symbolike plakatu uwazam za obelzywa.
Spalili zdjecie Tuska! Ohhh zaczyna sie XD To jakies piwko i oglądamy co dalej
Zartuje… w pracy jestem niestety…
Lepiej nie zartuj. Sprowadzenie swieta narodowego do zadymy?
Tego nawet z komuny nie bylo.
A dziwi mnie, choc pewnie nie powinno, ze rząd i wladza zwana ustawodawcza, czyli sejm z senatem tak organizacje wydarzen w przypadku tak waznej daty puszczaja na zywiol, dajac pole do popisu ekstremistom. Oglaszajac “patronat panstwowy” ani mysla sie tam pokazac, tlumaczac sie glupio wczesniej zaplanowanym grafikiem?
Nie jesteś idiotką. Po prostu brakuje ci wyobraźni. Internet nie zapomina, a ludzie ceniący niepodległość i jednocześnie nie pasujący do twojego opisu potrafią czytać. Oraz, jak każdy człowiek, nie lubią być prowadzeni przez ludzi pozbawionych wyobraźni. A alternatywę mają…
Dziekuje za takie “umilowanie ojczyzny” roznego rodzaju bojowki kojarza mi sie bardzo jednoznacznie. Bez wzgledu na kraj i epoke historyczna.
Oni i wolnosc to zdecydowanie oksymoron.
Tak, to jest właśnie ten brak wyobraźni. Można całą odpowiedź poświęcić na mówienie o osobach które bojówkami nie są, a ty dalej udajesz że nic poza bojówkami się nie liczy…
Alez to naturalne, ze zawsza zwracasz uwage na to co widac, ewentualnie oddzialuje na inne zmysly. Dlatego walka z wirusem jest taka trudna.
Słuszna uwaga. Kto walczy z bojówkarzami ignorując resztę zwolenników niepodległości, ten później będzie też walczył z antyszczepionkowcami i nazywał to walką z wirusem…