Achtung!

1 polubienie

Prowokacja?

1 polubienie

ACHTUNG !

Tekst został napisany przez pierwszo-, a przetłumaczony przez drugoklasistę.

3 polubienia

Narodowcy swój urzędowy na polski nieudolnie przetłumaczyli. I są za tępi żeby któryś znać porządnie.

3 polubienia

Kto to podpisał? Nie mogę doczytać, generał ?..?

2 polubienia

Generalny (tu mozna wstawic dowolna inwektywe) Rzeczpospolitej

Kto podpisał? Parteigenosse Bąkiewicz. :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 polubienia

Powariowali!

2 polubienia

Nie, oni tak maja w model wbudowane od zawsze. Brak wiedzy i chamstwo występują na ogol w symbiozie z faszyzujaca władzą.

3 polubienia

Dokładnie. @ZiraaeL , @birbant , @elsie , @okonek , i kto jeszcze będzie chciał: pośmiejmy się razem z ludzi uparcie wyznających ten idiotyczny pogląd, że niepodległość ma jakąkolwiek wartość. Zapraszam… :wink:

2 polubienia

Nie wiem, odpowiem w swoim imieniu - może jestem pozyteczna idoitką i niepodleglosc ma dla mnie nieco inny ksztalt niz chamskie zagrywki podgolonych karkow, napakowanych sterydami, obrazajacych pamiec tych, dla ktorych Ojczyzna to cos wiecej niz kibolskie ustawki i swieto narodowe to nie okazja do zadymy, a chwila zadumy?
Moi przodkowie walczyli z faszyzmem a nie o faszyzm w wykonaniu tych troglodytow. A symbolike plakatu uwazam za obelzywa.

4 polubienia

Gra, jest to zniekształcone niemczyzną nazwisko Trzaskowski.

2 polubienia

Spalili zdjecie Tuska! Ohhh zaczyna sie XD To jakies piwko i oglądamy co dalej :rofl:

1 polubienie

Zartuje… w pracy jestem niestety…:sob:

1 polubienie

Lepiej nie zartuj. Sprowadzenie swieta narodowego do zadymy?
Tego nawet z komuny nie bylo.
A dziwi mnie, choc pewnie nie powinno, ze rząd i wladza zwana ustawodawcza, czyli sejm z senatem tak organizacje wydarzen w przypadku tak waznej daty puszczaja na zywiol, dajac pole do popisu ekstremistom. Oglaszajac “patronat panstwowy” ani mysla sie tam pokazac, tlumaczac sie glupio wczesniej zaplanowanym grafikiem?

2 polubienia

Nie jesteś idiotką. Po prostu brakuje ci wyobraźni. Internet nie zapomina, a ludzie ceniący niepodległość i jednocześnie nie pasujący do twojego opisu potrafią czytać. Oraz, jak każdy człowiek, nie lubią być prowadzeni przez ludzi pozbawionych wyobraźni. A alternatywę mają… :wink:

1 polubienie

Dziekuje za takie “umilowanie ojczyzny” roznego rodzaju bojowki kojarza mi sie bardzo jednoznacznie. Bez wzgledu na kraj i epoke historyczna.
Oni i wolnosc to zdecydowanie oksymoron.

3 polubienia

Tak, to jest właśnie ten brak wyobraźni. Można całą odpowiedź poświęcić na mówienie o osobach które bojówkami nie są, a ty dalej udajesz że nic poza bojówkami się nie liczy… :wink:

Alez to naturalne, ze zawsza zwracasz uwage na to co widac, ewentualnie oddzialuje na inne zmysly. Dlatego walka z wirusem jest taka trudna. :rofl:

3 polubienia

Słuszna uwaga. Kto walczy z bojówkarzami ignorując resztę zwolenników niepodległości, ten później będzie też walczył z antyszczepionkowcami i nazywał to walką z wirusem… :wink:

1 polubienie