Achtung!

Niepodległość ma wielką wartość, ale to nie na temat tego pytania. Banda tępego mięcha armatniego z niepodległością nie ma nic wspólnego. Jeżeli ktoś uważa, że jest inaczej, ma kłopoty ze zrozumieniem znaczenia słowa niepodległość. To nie jest trudno zrozumieć, ale, jak widać przekracza zdolności umysłowy co poniektórych.

3 polubienia

“Patriotyzm” Bąkiewiczów, Winnickich, Korwinów itp, ma tyle wspólnego z patriotyzmem, co kozia dupa z fletem piccolo.

2 polubienia

Na zdrowie. Z plaskoziemcami i trglodytami się nie walczy. Ich się eksterminuje, o ile sami wczesniej się miedzy soba nie wybija.

1 polubienie

To brzmi zupełnie jakbyś uważał, że powinieneś decydować co jest tematem pytania… :wink:

1 polubienie

To też jest brak wyobraźni. Jeśli ogłaszasz walkę na śmierć i życie, to przynajmniej potem się nie dziw że przeciwnik pomoże ci dotrzymać słowa… :wink:

Twoja interpretacja, mojego uważania jest dość zabawna.

2 polubienia

Hahahaha!!! Bąkiewicz chce nieść krużganek oświaty.
To właśnie poziom intelektualny “patriotów” od bąków puszczania.

2 polubienia

Ja moge najwyzej ring wyznaczyć, zeby okolicy nie zdemolowali.

1 polubienie

Kiedy sie na ten wysiłek zdecydowal?

1 polubienie

Fuehrer przemawiał i to było w jego przemówieniu.

1 polubienie

Do usług… :wink:

Na szczescie jestem daleko. A pogoda piekna, choc chlodno. Święto uczcilam spacerkiem w srodowisku nie zagrazajacym zyciu i zdrowiu.

A tak na marginesie? To byl kaganiec :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Jakby, nie daj Boże zdobyli władzę, to kagańce by były podobne do stalinowskich. A dla niektórych to jest właśnie - patriotyzm, buahaha…

3 polubienia

Tiaaa, demokracja to jak jeden mowi a reszta demokratycznie slucha.

1 polubienie

To iluzja. Pierą się tylko raz w roku na jednej ulicy gdzieś w Warszawie. Jej, panuję nad sytuacją! A tymczasem największe poparcie ma… :wink:

Podziwiam Twoja wiarę w sondaże…

2 polubienia

Dziękuję, ale nie odwzajemniam… :wink:

…i trąbą!

1 polubienie

Komorowski miał jeszcze większe poparcie, a dupka na debila zamienili. Bardziej obawiał bym się tego drugiego miejsca.

2 polubienia