KOCHAM CIĘ!!!
![]()
Ja też kocham birbanta. Ale tak nie za bardzo.
![]()
Birbancino,
Ty jedyno,
Chłopino moja (aaa)
![]()
Coś nie w porządku Idę czytać…
![]()
Do wyborów dwa lata. To w polityce bardzo długo… ![]()
Zgadza się.
Marsz był spokojny.
TVN i jemu podobni skupiają się na krytyce obraźliwych transparentów.
I tego sie tym razem spodziewałem.Po cichu ale tak jakos mi sie zdawało.
Teraz zacznie sie wyszukiwanie na gwałt"scen" i czegokolwiek,wlasnie z transparentami na czele,z czego mozna bedzie wykroić propagandowe pierdy w wieczornych wiadomościach.
Nie powiem,troche ulgi czuje.
Ciekawe dlaczego tak sie stalo…Zatrzymali lewackie “delegacje” na granicach?Chyba nie bo bylo by o tym aż nadto w mediach…
A moze sie znudziło?Bo w znormalnienie nie uwierze.
To nie po mysli tvnu i opozycji xd
Dzięki ![]()
PiS doprowadza Polskę do absurdów. Ale wyleczy ich inflacja. dojdzie do 10%, jak nie przekroczy. Miłość do pislamu przejdzie nawet ich wyborcom.
Obchody takiego święta powinny być pełne zadumy, refleksji i okazywania sobie szacunku i wsparcia nawzajem. A nie cyrku o charakterze wariackiej zadymy.
j nie chce krakac, ale w Wenezueli jest inflacja 580% w skali rocznej (za ostatni rok) a konca rzadow Maduro nie widać…
no ale co to jest wobec 65.374,08% w 2018?
Bo to jest dyktatura właśnie, do której dążą ci, którzy wybrali PiS. W Polsce nie przejdzie.
Bo w wykonaniu Kaczyńskiego była by to dyktotektura. ![]()
Ej!
Tak sie obchodzi Dzień zaduszny!
Owszem,jesli ktoś ma taką wizje dnia nieppodległosci,nic mi do tego.Ale uważam ze DZIEŃ NIEPODLEGŁOŚCI powinien być erupcją radości,zgody i wzajemnych pozytywnych wibracji.
O to walczyli nasi ojcowie i dziadkowie.By nam sie żyło normalnie.W wolnym kraju w którym sami decydujemy o sobie.I my to mamy po tych wszystkich wojnach i 123 latach niebytu.
I…na oczach calego świata,sramy na to,lekceważymy…Pokazujemy ze stanowimy upolitycznione bagno w rękach zaplutych od nienawisci niedorozwojów którzy są jak najemnicy.Ich najwiekszym wrogiem jest spokój i zgoda bo wtedy nie istnieją.
Zgoda.
Mnie jest w tej chwili łatwiej bo mam w klapie metalowy znaczek 1918-2021-Time to remember i spokojnie moge przejść ulicami nawet grubo po zmroku.
Ale to nie znaczy bym sie krajem nie interesował.
Ba!Być moze odczuwam to szambo nie gorzej od tych którzy nie znają ani alternatywy ani nawet nie próbują…
chwila zadumy na pikniku nie zaszkodzi.
zwlaszcza jak sie piwo konczy ![]()
takie wypite na zgode.
Jedyna zgoda jaką pamietam [prócz tej którą powyzej proponuje] to chwila śmierci Papieża.Wtedy nawet kibole Cracovii i Wisły,pili razem…
Ducha starczylo na ok. 20 godzin. ![]()
I to w sumie dobry obraz tego,jacy jako naród jesteśmy ![]()
ja tylko o tym czytałam.
No jak?
Nie było Cie czy bylaś za mała? ![]()
W wiadomościach była scena wzieta z filmu o Aly Mc Coiście [pilkarz Celticu Glasgow] gdy rangersi i celtowie szli na siebie z kijami i maczetami…A potem widać jak to sie przemienia w barwy Wisly i Cracovii i dwóch łysych mówi:za Papieża!!!
To,podobnie jak najcudowniejszy program radiowy jaki byl tego dnia w Trójce,raczej juz nie wróci. ![]()