Ok.folks,udało mi sie,nim zmeczenie wzieło góre…Dzisiaj taki piekny dzien gdy wszystko jest na"tak"
Quiz wygląda na ekstremalny ale mam nadzieje ze zaciekawi.
dla mnie tematy afrykanskie dlugi czas byly ekstremalne, ale widac sie poprawilo - 20/21
Mobutu nie potrafilam zlokalizowac a z tematami afrykansko - sportowymi jakos sie udalo.
co d pierwszego pytania? to nie moglam sie zdecydowac co do dwoch krajow bo i w jednym i drugim byla niezla jatka. ale trafiony zatopiony
Coraz bardziej nabieram przekonania ze tylko w sporcie Cie pokonam:))
Ale powaznie.Takich krajow jest kilka.Zalezy kiedy i w jakim momencie sie slucha doniesien…
Przegląd @collins02
15/20 , znikam spać.
ok…Ale jak mozna spac przed 22???
Ja już leżę w łóżku, czasem trzeba odespać, jest co i nie chodzi o seks
18/21 źle Mobutu, Joruba i jezioro cymbał jestem
Trochę intuicyjnych strzałów.
Jak zwykle jestes ok.
Bałam się tej geografii jak ognia
A tu proszę niespodzianka
No to juz sama geografia nie jest
I Ty sobie wyrzucasz geografie???
18/21. gdyby nie te sportowe (chociaż jedno lub dwa znałem) to byłby koń-plet
Tutaj w ogole sport jest przeklenstwem…
Niestety 10, ale bardzo ciekawy!
18|21 Sportowe dobrze. Co do walki w 1974, to polska nadawała bezpośrednią transmisję, co samo w sobie było sensacją. Pamiętam tę noc, z żoną oglądaliśmy ten pojedynek. O Masajach pięknie pisał pan Arkady Fiedler.
Zgadywałem flagę i trafiłem, Źle to: dawne Somali, Zanzibar i Sesseko.
“zapiszę” się ostatni - będzie to odzwierciedleniem wyniku 12/21 (może taka zależność jak Lincolnem i Kennedym )
Tylko 17/21. No to żeś poleciał Niedługo w quizie powitamy setkę pytań
Żebym nie zafuksił flagi, to też miałbym 17.
Robiłem szybko, bo prysznic czeka, ale wiem, że miałem kilka trafień na zasadzie “bo mi się bardziej kojarzy”.
Fakt,byla transmisja,pamietam…
A głównie dlatego ze wprosil sie do nas sasiad który…nie interesowal sie sportem ale lubił sobie posiedziec…