Mieliście kiedyś tak , że totalnie Was zaskoczył głos osoby, którą znacie jedynie wirtualnie?
I czy powiedzieliście komuś, że ma obłędny głos?
Ja przed chwilą, pierwszy raz w życiu powiedziałam to mężczyźnie i to z naszego forum
@collins02 mnie totalnie zaskoczył, choć może nie powinien, bo w końcu pracował w radio.
Ale ten fantastyczny i łagodny głos, jak dobra melodia, jakoś mnie rozwalił i zbił z tropu
Bo on dla mnie w życiu wirtualnym to trochę taki krzykacz
A tu głos petarda!!
Naprawdę!
@collins02 dzwoń do mnie!!
Miałam tak. Zaskoczona byłam niesamowicie, ale nie powiedziałam, że ma obłędny głos, bo… no bo jakoś nie wypadało. Mogłoby zostać niewłaściwie zrozumiane.
Miałem tak.
Miałam tak
Znałem gościa, ponad 1,90 wzrostu i ponad 100 kg wagi, a głos miał, jak chłopczyk przed mutacja i bardzo łagodnie mówił. A przy okazji dobrze umiał przywalić w gębę oponenta.
Nie spotykam się z ludźmi wirtu@lnymi.
Nie interesują mnie netowe znajomości. Nie szukam tu przyjaciół, znajomych, tylko dyskutantów. Wszelkie zażyłości zabijają dyskusję i zaczyna się poklepywanie. Gdybym szukała znajomych wybrałabym inny portal społecznościowy, a nie forum, które powinno służyć dyskusji. Dlatego też fora upadają.
Ale każdy robi jak chce, w zależności od potrzeb.
O toto
No i jak tu Ciebie nie lubić
Dziękuję!
Patrz, kolego, a ja nie zwróciłem uwagi na timbr Twego głosu. Ale pogadałbym z Tobą jeszcze. Trzymaj ten telefon bliżej, bo dzwoniłem kilka razy.
To nie wiesz, co tracisz
Kiedy?Dzisiaj?
No i ja jestem w domu,w Poznaniu i nie pamiętam czy dawałem Ci polski numer…
Sorry, pomieszałem z numerami.
Miałam tak @anon80021811, ale na odwrót też miałam - szok w drugą stronę ;), ale to głos.
Nasze wyobrażenia takie psikusy czasem wyczyniają, że koniec świata.
Kilkakrotnie negocjując coś w pracy przez telefon z ludkiem nadziewałam się na takie właśnie przeciwieństwa, kiedy delikwenta zobaczyłam tete a tete
I stwierdzam, że najlepiej, to sobie jednak nic nie wyobrażać
W pracy czasem mówiliśmy, że zadzwonił przystojny głos. I niekiedy na głosie się kończyło.
Bo głos jest mega ważny w ocenie atrakcyjności. Przeciętnego faceta z ładnym głosem postrzega się racaej jako atrakcyjnego. Z brzydkim głosem-odwrotnie. Z kobietami może działa podobnie, mie wiem.
To zadzwoń do mnie i będzie jeszcze lepiej
No najwyraźniej bo nie ma śladu po telefonach…Zresztą dzisiaj,z mała przerwą dla Mality,cały dzień podporządkowany był szkole córki.Dopiero teraz zaokretowalem w domu i sprawdziłem telefon
Dopiero dziś się zorientowałem, ze dzwoniłem nie pod Twój numer. Do kogo, pojęcia nie mam, bo nikt nie odbierał.
He,he…Przytomność zero
Wzywać Houston?