Po co? Jeszcze by się kojarzyło
No kuzwa mnie pytałeś kołku.
To nie odpowiadaj chamsko jak zwykle xd
Benaskowi, to do pięt nie dorastasz pod żadnym względem.
A co do benaska to racja. Nie zrozumiałbyś 99% tego co mówi.
Ale co to ma do tego? To nie ja zaczynam tylko on. Więc napisałem to co myślę. Nie rób problemow
Sam Go wspomniałeś. Za krótki jesteś na takie towarzystwo .
Kolego gumowy czy ja wypisuje twoj nick tu na forum? Czy poruszam sprawy z toba zwiazane? Czy mnie d… boli jesli ty zorganizujesz cos tam? Nie, wiec mniej chociaz odrobine taktu i nie wspominaj mojej osoby ok? Jak tak trudno to zrozumiec, to popros kogos starszego, by ci to wytlumaczyl, najlepiej recznie.
Benasku…Nie ogarnie chłopak. On ogarnia tylko LOL i XD
No właśnie to jest chammstwo… Dziwny człowiek. A ty popatrz na siebie pierwsze jak się zachowujesz a nie teraz oburzony że ktoś miał czelność napisać to co myśli…
Dobra skonczcie już i wracajcie do swojej rozmowy.
Że co robi??myśli???
Co robi benasek? Nie raz pokazywał poprzez swoje wpisy w moim kierunku swoje nastawienie do mnie, do moich wpisów itp. Więc napisałem na jaja że on- to nie… Zresztą przecież i tak nie myslalem poważnie o zjeździe. I tyle. A się rzucili na mnie jakbym napadl na kogoś…
Wiesz co? Nie chce mi się tłumaczyć bo bym musiała znów Cię obrażać A nawet mi się nie chce.
Gumniany; jakie masz wykształcenie" Bo benasek jest lekarzem. W Niemczech. Ile znasz języków? Bo benasek płynnie kilka, a ty ledwie po polsku dukasz. Jaką masz wiedzę? Bo z tego, co tu pisujesz, wynika, że słabiutką. Czy benasek kiedyś cię tu zaczepił? Nie, a ty tak. W porównaniu do niego jesteś brzęczącą muchą, pod każdym względem. Właśnie teraz zabrzęczałeś. I głupio wyszło. I taki jest fakt. Obojętnie co teraz napiszesz, nie zmienisz tego, chyba, że prawdę na kłamstwo będziesz chciał przerobić. Miłego dnia!
Birbant, pięknie to napisałeś. I wszystko absolutnie zgodnie z prawdą.
No właśnie. Jest tu taka grupka która nie potrafi odpowiedzieć bez obrażania. Ale to nie ważne. Nic nie mam do nikogo a jak zwykle ktoś mnie wplatuje w jakieś akcje… To koniec tematu. Chyba że chcecie zajmować sobie czas tym że napisałem coś o jakimś użytkowniku…
@birbant o i birbant nie potrzebnie się rozpędzil teraz z tym obrażaniem… I atakiem na mnie jak zwykle nic nie wiedząc… Niektorzy chamscy a niektórzy jak widać nie potrafią się pochamowac i ocenić sytuacji… Jednym słowem brednie… Jeszcze raz napisze ze nie pisał bym nic o nim gdyby był normalny w stosunku do mnie np… Więc opanuj się bo zawsze wyskakujesz a później robi się niezręcznie ale nie u mnie.
Zgodne z prawdą? Ty mnie znasz? Nie wiedzialem… Więc nie szczekaja jak nie musisz. Napisałem koniec tematu nic do nikogo nie mam. A wy tak jak widze… Jak szkoda
Znam po tym co piszesz. Wniosek z tego jeden. Średnio inteligentny dzieciak z Ciebie. Tak. Dzieciak. LOL. XD
No wiec koniec tamatu. Tylko dzieciaki obrażają się ty glupku itp… I nie średnio inteligentny… Przynajmniej ty nie wiesz jaki