Ale jaja ! Ale zaskoczenie!

Po co? Jeszcze by się kojarzyło
:grin:

2 polubienia

No kuzwa mnie pytałeś kołku.

3 polubienia

To nie odpowiadaj chamsko jak zwykle xd

Benaskowi, to do pięt nie dorastasz pod żadnym względem.

3 polubienia

A co do benaska to racja. Nie zrozumiałbyś 99% tego co mówi. :sunglasses:

3 polubienia

Ale co to ma do tego? To nie ja zaczynam tylko on. Więc napisałem to co myślę. Nie rób problemow

Sam Go wspomniałeś. Za krótki jesteś na takie towarzystwo .:slight_smile:

1 polubienie

Kolego gumowy czy ja wypisuje twoj nick tu na forum? Czy poruszam sprawy z toba zwiazane? Czy mnie d… boli jesli ty zorganizujesz cos tam? Nie, wiec mniej chociaz odrobine taktu i nie wspominaj mojej osoby ok? Jak tak trudno to zrozumiec, to popros kogos starszego, by ci to wytlumaczyl, najlepiej recznie.

3 polubienia

Benasku…Nie ogarnie chłopak. On ogarnia tylko LOL i XD

3 polubienia

No właśnie to jest chammstwo… Dziwny człowiek. A ty popatrz na siebie pierwsze jak się zachowujesz a nie teraz oburzony że ktoś miał czelność napisać to co myśli…

Dobra skonczcie już i wracajcie do swojej rozmowy.

Że co robi??myśli???

2 polubienia

Co robi benasek? Nie raz pokazywał poprzez swoje wpisy w moim kierunku swoje nastawienie do mnie, do moich wpisów itp. Więc napisałem na jaja że on- to nie… Zresztą przecież i tak nie myslalem poważnie o zjeździe. I tyle. A się rzucili na mnie jakbym napadl na kogoś…

Wiesz co? Nie chce mi się tłumaczyć bo bym musiała znów Cię obrażać A nawet mi się nie chce.

3 polubienia

Gumniany; jakie masz wykształcenie" Bo benasek jest lekarzem. W Niemczech. Ile znasz języków? Bo benasek płynnie kilka, a ty ledwie po polsku dukasz. Jaką masz wiedzę? Bo z tego, co tu pisujesz, wynika, że słabiutką. Czy benasek kiedyś cię tu zaczepił? Nie, a ty tak. W porównaniu do niego jesteś brzęczącą muchą, pod każdym względem. Właśnie teraz zabrzęczałeś. I głupio wyszło. I taki jest fakt. Obojętnie co teraz napiszesz, nie zmienisz tego, chyba, że prawdę na kłamstwo będziesz chciał przerobić. Miłego dnia!

5 polubień

Birbant, pięknie to napisałeś. I wszystko absolutnie zgodnie z prawdą.

2 polubienia

No właśnie. Jest tu taka grupka która nie potrafi odpowiedzieć bez obrażania. Ale to nie ważne. Nic nie mam do nikogo a jak zwykle ktoś mnie wplatuje w jakieś akcje… To koniec tematu. Chyba że chcecie zajmować sobie czas tym że napisałem coś o jakimś użytkowniku…

@birbant o i birbant nie potrzebnie się rozpędzil teraz z tym obrażaniem… I atakiem na mnie jak zwykle nic nie wiedząc… Niektorzy chamscy a niektórzy jak widać nie potrafią się pochamowac i ocenić sytuacji… Jednym słowem brednie… Jeszcze raz napisze ze nie pisał bym nic o nim gdyby był normalny w stosunku do mnie np… Więc opanuj się bo zawsze wyskakujesz a później robi się niezręcznie ale nie u mnie.

1 polubienie

Zgodne z prawdą? Ty mnie znasz? :rofl: Nie wiedzialem… Więc nie szczekaja jak nie musisz. Napisałem koniec tematu nic do nikogo nie mam. A wy tak jak widze… Jak szkoda

1 polubienie

Znam po tym co piszesz. Wniosek z tego jeden. Średnio inteligentny dzieciak z Ciebie. Tak. Dzieciak. LOL. XD

No wiec koniec tamatu. Tylko dzieciaki obrażają się ty glupku itp… I nie średnio inteligentny… Przynajmniej ty nie wiesz jaki

1 polubienie