A zmarły dopiero co najwyższy człowiek w USA zmarł dopiero co w wieku 38 lat. Gdyby prezentował poglądy anty-szczepionkowe, niechybnie wrobiono by go, że zmarł na COVID-19
To akurat normalne, ludzie dotknięci gigantyzmem żyją krótko, na przykład najwyższy człowiek w historii, Robert Wadlow mierzący 270 cm zmarł w wieku 22 lat.
A ciekawe czy śmierć przeciwnika szczepionek czegoś Cię nauczy?
Czego miałaby mnie nauczyć? No chyba że wydarzy się globalny kataklizm, unicestwiający bezczelnych oszustów. Tego można się spodziewać.
Karma?
Co ma piernik do wiatraka?
Wysocy ludzie zyja krotko.
Jaka karma? Dla kotow?
Pod warunkiem, ze harmonijna
Wspomniany przez ciebie najwyższy człowiek był chory na akromegalię czyli gigantyzm.
Zrozumiał ostatnie zdanie czy trzeba powtórzyć?
Moze jakby literami wielkimi i drukowanymi?
Czasem odnoszę wrażenie, że autor pytania lubi się żreć z innymi i celowo takie bzdury pisze …
Jednak niech nie liczy na głosy innych w sprawie przewodnictwa ludzkości. Właśnie zamknięto nabór kandydatów na rok 2022 …
Może w 2023 będzie mieć szansę, ale ja w to wątpię.
Prowokant i tyle
Ciebie to nic nie nauczy, bo nie jesteś w stanie przyswajać już wiedzy.
Wszystkich innych, którzy chcą się dowiedzieć o manipulacjach
antyszczepionkowców i jak się to wszystko zaczęło zapraszam.
Miałam w klasie chłopca, który w wieku 12-13 lat zaczął tak szybko rosnąć, że serce nie nadążało z pompowaniem krwi. Potrafił w szkole zemdleć dwa razy w ciągu dnia. Koszmar. Gdzieś ok 14 roku życia spowolnił i wszystko wróciło do normy. Wyrósł na bardzo wysokiego i przystojnego mężczyznę.
Już tu kiedyś dawałem rzetelne linki o szkodliwości i oszustwie szczepień. Czy mam do nich wrócić dla jakiejś wiadomonacyjnej, upartej szui, lub opłacanej przez wiadomą nację?
Dezinformujący wywiad z prof. Majewską. Szczepionki nie są zagrożeniem 08.01.2021 godz. 11:32 Lekarka przekazała informacje niezgodne z aktualną wiedzą naukową.
Czytaj więcej na: https://demagog.org.pl/fake_news/dezinformujacy-wywiad-z-prof-majewska-szczepionki-nie-sa-zagrozeniem/
Naucz się czytać. Łykasz wszystko jak pelikan.
Mógłbyś mi przyprowadzić milion wiadomonacyjnych benasków, a dla mnie miliony harmonijnych gatunków będą stały o Niebo wyżej od takich wiadomonacyjnych, oszukujących medyków
Oto co podaje wikipedia o tej twojej pani profesor …
No dalej pisz te swoje banialuki … Zabrakło argumentów?
Poza tym sam jesteś oszust i tyle, podobnie jak wspomniana Majewska, o czym donosi Wikipedia. .
Wikipedia nie prezentuje swego stanowiska, lecz przytacza stanowisko Polskiego Towarzystwa Wakcynologii, zrozumiałe, że wiadomonacyjnego.
Napisałem “donosi Wikipedia”
Kończę ta dyskusję, bo widzę, że ty nie rozumiesz czytać po polsku. Nawet nie umiesz przepisać paru wyrazów a zabierasz się za zdania …
Wsiewo haroshewo tawariszcz harmonik …
Dla mnie dyskusje i polemiki z szujami są stratą czasu.